WESTERBERGS

Badkar Westerbergs Norden Duo 160R Comfort

Artikelnummer: 500852687

EAN-kod: 7392429009720

Även fast karet tar lite plats i badrummet har karet en form som gör det behagligt för två. Ett lättplacerat val för dig som vill ha plats med mer. Finns höger-/ vänsterplacering. Vänsterutförandet erbjuds här. Beställningsvara.

i
Produkten finns i varuhus
Visa lagersaldoVisa lagersaldoByt varuhus

Visa lagersaldo

  Även fast karet tar lite plats i badrummet har karet en form som gör det behagligt för två. Ett lättplacerat val för dig som vill ha plats med mer. Finns höger-/ vänsterplacering. Vänsterutförandet erbjuds här. Beställningsvara. Westerbergs erbjuder massagebadkar i flera former och modeller. Alla massagebadkar är uppdelade i olika kategorier som har ett eget formspråk. Westerbergs Norden har satsat på enkla raka linjer med högsta komfort. Karen har en rektangulär form i botten som passar kroppens anatomi. Med sju olika modeller i Westerbergs Norden kan du välja det kar som passar just dig.

  Med Westerbergs Norden duo 160 R Comfort får du ett badkar med spännande design som gör karet lättplacerat. Karet är förstärkt med glasfiberarmerad polyester vilket gör att karet håller värmen bra och har en blank och slitstark yta. Sanitetsakrylen är hållbar och lätt göra ren. I och med att akrylen är genomfärgad kan du polera bort eventuella repor som kan uppkomma på karet för att på så vis bibehålla ett fräscht utseende på ditt kar i många år framöver.

  Med förstärkt bottenplatta och elgalvaniserat benstativ förhindras rostangrepp. Fötter som går att justera gör att det går att placera på olika typer av golv. Karet levereras med komplett avloppssats. Tänk däremot på att undvika att en stödfot hamnar mitt över golvbrunnen, kontrollera var karets stödfötter och utlopp är placerade. Fötternas placering kan variera med ±50mm.

  Karet går att få med front och gavlar. På detta kar passar Round, Square, Ocean och Soft. Blandare kan endast placeras i fotända.

  Vattenmängd: 336 liter.

  Produktinformation

  Egenskap Värde
  Förpackningens nettovikt 75 kg
  Förpackningens dimensioner (djup, bredd, höjd) 80.0 x 130.0 x 180.0 cm