Badrum

Badrummet är ett rum du ska vara stolt över. Litet eller stort, det är här du förbereder dig för att möta vardag och fest. Hos oss hittar du allt du behöver för att gå från första idé till färdigt badrum – vare sig du är på väg att bygga själv eller bara vill renovera. Praktiska funktioner med genomarbetade detaljer skapar ett snyggt badrum för hela familjen till en låg kostnad. Det är vi i Norden världsbäst på.

Känner du dig som mest hemma med golvvärme och spabadkar? Eller är en lantlig känsla och ett litet badkar mer rätt? Kanske är du bara ute efter snygga billiga badrumsmöbler och behöver inspiration? Här har du alla möjligheter till att vara specifik. Vi finns tillhands för att du enkelt ska få till din personliga stil i hemmets mest personliga rum. Kakla, spackla, foga, riv och bygg upp igen; ett badrum som var moderiktigt på 60-talet kan vara slitet och utgånget idag. Kommer du att vara omodern om 50 år? I vårt sortiment hittar du både trendig badrumsinredning och stilfulla klassiker.

Vi kan badrum, i vårt stora sortiment hittar du allt från badrumsmöbler och toaletter till duschar, blandare och handdukstorkar från många kända och populära varumärken som Svedbergs, Hafa, Westerbergs, Noro, Ifö och Ido.  

2143 produkter
Sortera på: Varumärke Pris
Visar 1-40 visa fler av totalt 2143 st produkter