Bastuaggregat

Ta en genväg till värmen med ett gediget bastuaggregat från oss på K-rauta. I vårt stora sortiment hittar du allt från ett lättanvänt eldrivet bastuaggregat till ett klassiskt vedeldat bastuaggregat. Oavsett om du ska bygga en ny bastu eller uppgradera din befintliga, om bastun är stor eller liten, om du vill ha styrpanelen framtill, på höger eller vänster sida så kan du lita på att vi har allt inom bastuaggregat.

Ett tips för att köpa rätt bastuaggregat är att utgå från din bastus storlek. För en 5-8 m³ bastu passar exempelvis ett eldrivet bastuaggregat med effekten 6 kW alldeles utmärkt. Tänk sedan också på luftflödet, vilken bastusten du väljer och hur du staplar stenen. Om du vill ha mer tips och inspiration för att ta din bastuupplevelse till nästa nivå kan du besöka Bastu.se, en samlingsplats för alla som älskar bastu och allt därtill.

På K-rauta hittar du världsledande varumärken med tidlös design från hjärtat av Finland. Bland annat hittar du det bästa från Harvia – den moderna nordiska bastuns fader.

47 produkter
Sortera på: Varumärke Pris