Bastuaggregat

Ta en genväg till värmen med ett gediget bastuaggregat från oss på K-rauta. Oavsett om det du söker är lättanvänt eldrivet bastuaggregat eller klassiskt vedeldat bastuaggregat, om du ska bygga en ny bastu eller uppgradera din befintliga, om bastun är stor eller liten, om du vill ha styrpanelen framtill, på höger eller vänster sida – så kan du lita på att vi har allt inom bastuaggregat.

Ett tips för att köpa rätt bastuaggregat är att utgå från din bastus storlek. För en 5-8 m³ bastu passar exempelvis ett eldrivet bastuaggregat med effekten 6 kW alldeles utmärkt. Tänk sedan också på luftflödet och hur du staplar din bastusten, som bör vara mörk massiv blocksten som lagrar värmeenergi. Vill du ha mer tips och inspiration för att utveckla din bastuupplevelse? Besök då Bastu.se, en samlingsplats för alla som älskar bastu och allt som hör därtill.

Självklart har vi världsledande varumärken med tidlös design från hjärtat av Finland. Bland annat hittar du det bästa från Harvia – den moderna nordiska bastuns fader.

41 produkter
Sortera på: Varumärke Pris
Visa mer