PHILIPS

Belysning Startkit Philips Hue Led 9.5W E27 Vit

Artikelnummer: 501511036

EAN-kod: 8718696449554

Styr belysningen, var du än befinner dig Fjärrstyr din belysning, oavsett var i världen du befinner dig. Kontrollera att alla lampor är släckta innan du går hemifrån och tänd dem från kontoret när du jobbar sent. Tack vare geofencing-teknik...

i
Produkten finns i varuhus
Visa lagersaldoVisa lagersaldoByt varuhus

Visa lagersaldo

  Pris 739:- 591:-

  Styr belysningen, var du än befinner dig Fjärrstyr din belysning, oavsett var i världen du befinner dig.  Kontrollera att alla lampor är släckta innan du går hemifrån och tänd dem från kontoret när du jobbar sent. Tack vare geofencing-teknik kan lamporna välkomna dig hem eller släckas automatiskt när du lämnar hemmet. Det handlar om att förenkla ditt liv och ge dig sinnesro på smarta och användbara sätt.

  Upplev garanterat jämn dimring med Philips Hue. Inte för ljust, inte för mörkt. Lagom, helt enkelt. Inga kablar, ingen elektriker och ingen installation.

  Med Philips Hue kan det se ut som om du är hemma när du inte är det med hjälp av schemafunktionen i Philips Hue-appen. Ställ in lamporna så att de tänds vid en förinställd tid och lyser när du kommer hem. Du kan till och med få belysningen i olika rum att de tändas vid olika tidpunkter. Och naturligtvis kan du låta lamporna släckas gradvis under natten så att du aldrig behöver oroa dig om huruvida du har lämnat några lampor på.

  Anslut dina Philips Hue-lampor till Hue-bryggan och börja utforska de oändliga möjligheterna. Styr belysningen från din smartphone eller surfplatta, eller lägg till brytare som kan tända och släcka ljuset. Ställ in timers, aviseringar, alarm och mycket mer och njut av den kompletta Hue-upplevelsen.

  Du kan lägga till upp till 50 lampor och 10 tillbehör till din Philips Hue Bridge (medföljer). Utgå från ett av de tillgängliga startpaketen, lägg till olika Philips Hue-produkter och styr sedan belysningen via Philips Hue-appen i din iOS eller Android-enhet. Philips Hue bygger på ZigBee, en energieffektiv, säker och pålitlig teknologi för ljusstyrning. Systemet förbättras och uppdateras kontinuerligt med nya funktioner och både mjukvara och firmware uppdateras trådlöst och enkelt direkt i din Philips Hue-produkt.

  Philips Hue White-startpaketet är kompatibelt med Apple HomeKit-teknologin; be Siri att tända dina lampor, dimra ljuset eller hämta förinställningar utan att trycka på en enda knapp. Använd tredjepartsappar för att länka dina lampor till andra Apple HomeKit-kompatibla enheter.

  IOS: 7 eller senare
  HomeKit-kompatibel: iOS 9 eller senare
  iPad: 2, 3:e och 4:e generationen
  iPad Air: 1, 2
  iPad Mini: 1, 2, 3
  iPhone: 4, 4S, 5, 5S, 6, 6 Plus
  iPod Touch: 5:e generationen

  Dessutom testat på
  Android: 2.3 eller senare
  Google Nexus: 5, 7
  HTC: One
  Motorola Nexus: 6
  Note: Note, Note 2, Note 3, Note 4
  OnePlus: OnePlusOne
  Samsung Galaxy: S2, S3, S4, S5
  Sony: Xperia Z3

  Produktinformation

  Egenskap Värde
  Garanti 2 år
  Förpackningens nettovikt 0,298 kg
  Förpackningens dimensioner (djup, bredd, höjd) 8.2 x 21.0 x 21.0 cm