Cirkelsågar

Här hittar du smarta och kraftfulla cirkelsågar med hög effekt. När du ska kapa och klyva är en robust cirkelsåg din bästa vän. De eldrivna och batteridrivna handcirkelsågar vi erbjuder hanterar noggrant sågdjup och avancerade vinklar i allt från trä och plast till stål och aluminium.

En väl testad tes är att välja maskin efter användningsområde. Sågar du ofta och i grova material behöver du därför en större och mer kraftfull cirkelsåg. Vikt, grepp och drivkälla är alla viktiga faktorer. Till exempel är sladdrivna modeller ofta starkare och används till tungt arbete. Tänk också på att en robust gjuten- eller kompositplatta ger en maskin med lång hållbarhet. Den går också stadigare och sågar rakare. Väljer du en billigare modell lär du vilja köpa till en fintandad klinga att få ett riktigt fint snitt. Med färre tänder blir snittet grövre, men du sågar snabbare. Vi har även cirkelsågar med styrskena för dig som absolut vill försäkra dig om det mest exakta och raka snittet.

Hos oss hittar du billiga cirkelsågar av hög kvalitet. Vi vet att trygghet och noggrannhet är lika viktigt som att maskinen är hållbar. Hos oss hittar du därför bara varumärken som tål grundliga tester – Bosch, Ryobi, DeWalt och Makita.

22 produkter
Sortera på: Varumärke Pris