YALE

Dörrlås Elektroniskt Yale Doorman V2N Silver Komplett

Artikelnummer: 501569127

EAN-kod: 7391166440339

Yale Doorman är både enkelt att använda och att installera. Du slipper fundera på nycklar och kan enkelt ge andra tillfällig tillgång till ditt hem. Låset kan installeras på de flesta dörrar och låsas upp på flera sätt. Med Yale Doorman...

i
Produkten finns i varuhus
Visa lagersaldoVisa lagersaldoByt varuhus

Visa lagersaldo

  Pris 3 799:- 3 039:-

  Yale Doorman är både enkelt att använda och att installera. Du slipper fundera på nycklar och kan enkelt ge andra tillfällig tillgång till ditt hem. Låset kan installeras på de flesta dörrar och låsas upp på flera sätt.  Med Yale Doorman behöver du inte oroa dig och du har full koll på vem som har tillgång till ditt hem – direkt i din mobiltelefon om du vill. Med ett digitalt lås som kommunicerar med dig ser du vem som kommit hem och om dörren är låst. Skapa tillfälliga koder för besökare eller släpp in dem på distans från din mobiltelefon. Gå ut med hunden eller ta ett varv i joggingspåret utan att tänka på nycklarna.

  Genom att aktivera automatisk låsning vet du att dörren alltid är låst. Dörren låses automatiskt 2 sekunder efter att den har stängts och kan öppnas med kod, bricka eller app.

  Produktinformation

  Egenskap Värde
  Förpackningens nettovikt 4,7 kg
  Förpackningens dimensioner (djup, bredd, höjd) 7.4 x 25.0 x 43.5 cm