Belysning

Här hittar du el och belysning enkelt och billigt på nätet online. Funktion och design för inredningsel till badrummet, köket eller varför inte altanen? Lys upp tillvaron med rätt belysning. Vi har lampor för de flesta tillfällen då du vill ha lite extra ljus. Vare sig du är på altanen, i badrummet eller tillreder mat i köket är det bra om du ser vad du gör kan du använda bordslampor, arbetsbelysning och golvlampor. Är dina elprodukter CE-märkta? Läs till dig en grundkurs i elsäkerhet här.

Men belysning är inte bara ett ljus vi behöver för att se, det kan även skapa rätt stämning och förändra intrycket av ett helt rum. Speciellt under vinterhalvåret är ljus uppskattat för att dagarna ska kännas längre. Hur man ljussätter ett rum är en hel vetenskap. För att du ska ha mycket att välja på har vi belysning för bland annat utomhusbelysning, taklampor, julbelysning, vägglampor och armaturer. Från Osram, Konstsmide, Nordlux, Eglo, Philips och Cello, ett av våra egna märken.

Om du vill veta mer om belysning och vilken som bäst passar för ditt utrymme kan du ta del av tips i K-rauta Magasin i vår belysningsspecial här>>

1006 produkter
Sortera på: Varumärke Pris