ELFA

I över 60 år har Elfa erbjudit snygga, smarta och eleganta lösningar inom förvaring. Med ett flexibelt hyllsystem från Elfa kan du skapa en personlig förvaringslösning var som helst i ditt hem. Oavsett om du letar efter förvaring för att du bor trångt eller om du behöver hyllor i din garderob så har Elfa det du letar efter – produkter som skapar utrymmen.

Vi på K-rauta är stolta återförsäljare av Elfas praktiska och personliga förvaringslösningar. Hos Elfa hittar du smart förvaring för tvättstugan, köket, sovrummet och garaget. Förvaring från Elfa passar lika bra i barnrummet som i kontoret och garderoben. Produkter så som skjutdörrar, hyllplan, konsoler, garderober, meshbackar och trådbackar hjälper dig inte bara att spara utrymme, utan hjälper dig även att hålla ordning. De prisvärda produkterna från Elfa kan du enkelt kombinera efter dina önskemål så att du får ut så mycket som möjligt av din förvaring.

Hela Elfas sortiment för skjutdörrar och förvaring kan du hitta i deras katalog. Om du är intresserad av att lära dig mer om vad Elfa erbjuder och vad du ska tänka på när du planerar din förvaring får du gärna läsa våra artiklar Elfa kan smart förvaring och Måttanpassade skjudörrar från Elfa.

471 produkter
Sortera på: Varumärke Pris