Färg och måleri

Det kanske är dags att måla om huset eller måla ett konstverk på väggen? Vi på K-rauta har roliga och spännande produkter att erbjuda dig som vill sätta lite extra färg på vardagen.

Färgen på ditt hus ska inte bara vara snygg utan ska framför allt skydda din fasad mot slitage från sol, regn och snö. I vårt tuffa nordiska klimat krävs det allra bästa. Med fasadfärgen vi erbjuder får du ett riktigt bra skydd mot väder och vind. För bra resultat krävs också bra verktyg, därför erbjuder vi slitstarka fasadpenslar eller varför inte en vinklad fasadpensel för extra ergonomi?

Om du är trött på dina tapeter finns det i det närmaste oändliga möjligheter om du målar om. Du kan måla alla väggar mattvita och låta konsten eller inredningen tala för sig själv. Eller varför inte en fondvägg med magnetfärg och skoltavelfärg som anslagstavla? Vi har färger, penslar och lösningar som passar dig och ditt hem oavsett vad du ska ta dig för. På K-rauta erbjuder vi bra material till ett bra pris, för det är det vi kan bäst. Upptäck din kreativa ådra med material och redskap från BeckersAnza och vårt eget varumärke FXA,

1212 produkter
Sortera på: Varumärke Pris