K-rauta för Proffs - för dig som är proffs eller företagskund

Att bli företagskund hos oss på K-rauta har många fördelar. Utöver en personlig kontaktperson som lär känna dig och din verksamhet erbjuder vi massvis med tjänster anpassade efter dina behov. Allt från plockhjälp och direktleveranser till finansieringslösningar och fördelaktiga öppettider. Här kan du läsa mer om vad du får när du väljer att teckna avtal hos oss.

Allmänna villkor för faktureringskonton och krediter>>

Ansök om företagskonto nu

Du kan ansöka om att bli företagskund hos K-rauta direkt här på hemsidan om du har tillgång till bank-id. Använd länken till digital kontoansökan för att snabbt och smidigt fylla i din ansökan och eventuell fullmakt.
Saknar du bank-id, använd då länken till PDF-ansökan, skriv ut, läs igenom kontovillkoren och fyll i alla exemplar. Fyll i fullmakten om ni är fler som ska handla på företaget och lämna in den till våra säljare i närmaste K-rauta varuhus. Du är självklart välkommen in direkt till våra säljare i varuhusen, så hjälper de dig med ansökan. 
 
Vill du ansöka om e-handelskonto behöver du kontakta din säljare eller fylla i fullmakten nedan under "Fullmakt att lämna i butik" och lämna i varuhus.
 
När du ansöker om att bli företagskund kommer en sedvanlig kreditupplysning att göras på företaget. Inom 24 timmar kommer ditt konto vara klart att användas och information skickas ut till den angivna adressen.
 
Observera att kontoansökan endast kan göras av firmatecknaren.
Om företaget valt att avtal behöver tecknas av två i förening behöver kontoansökan att lämna i butik användas.

Digital kontoansökan med bank-id >>
Obs! kräver bank-id. Inkluderar fullmakt vid behov


Kontoansökan att lämna i varuhus >>
Fullmakt att lämna i varuhus>>
 
 
Kreditgräns och adressändring >>
 
 
Kontakta din lokala företagssäljare nu >>

K-rauta - Bra kvalitet till bra pris

Eftersom våra rötter finns i ett land vars klimat ställer höga krav på material vet vi att kvalitet lönar sig i längden. Vi samarbetar med flera ledande kvalitetsvarumärken och har ett stort kvalitetsfokus på allt vi köper in. Eftersom K-rauta är en del av den finska Kesko-koncernen har vi dessutom tillgång till stora internationella volymer, vilket gör att vi ensamma kan erbjuda hög kvalitet till oväntat bra priser.

Mindre snack, bättre leveranser

Vi tror att slitstarka relationer byggs genom leverans snarare än stora löften, så testa oss. Kom in, berätta om dina behov och se om du tycker att vi har vad som krävs för att möta dem. Vi kommer att göra vårt yttersta för att bevisa att vi är en företagsservice av det rätta virket.

Avdelning för dig som är Proffs

Vi har en särskild avdelning för dig som är proffs. Du hittar oss enkelt i varuhuset under namnet K-rauta för Proffs, där vi har ett sortiment anpassat efter dina behov. Välkommen in på en kaffe så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig.

För dig som redan bestämt dig så finns vår kontoansökan längst ner på sidan. Skriv ut, läs igenom kontovillkoren och fyll i alla exemplar. Fyll i fullmakten om ni är fler som ska handla på företaget. Kom in till ditt närmaste varuhus och kontakta en av våra Företagssäljare så hjälper vi dig med det sista och sedan är du igång.