PROTEGO

Fiberduk Protego 1,40x25m 35m² klass n1

Artikelnummer: 501029349

EAN-kod: 7350003891406

Protego Fiberduk används med fördel vid plattläggning eller liknande, Utmärkande egenskaper är skydd, armering/stabilisering, separering, filtrering och dränering. Tillåter vatten att passera men håller kvar jordpartiklar. 35 m2.

i
Produkten finns i varuhus
Visa lagersaldoVisa lagersaldoByt varuhus

Visa lagersaldo

  Pris 247:- 198:- utan Sisu-klubben 309:- 247:- Kampanjen gäller till och med den 30.03.2017

  Protego Fiberduk används med fördel vid plattläggning eller liknande, Utmärkande egenskaper är skydd, armering/stabilisering, separering, filtrering och dränering. Tillåter vatten att passera men håller kvar jordpartiklar. 35 m2. Duken består av Polypropylenfiber som med avancerad nålfilteteknik fogas samman till en stark duk - ett nonwowen material. GGM fiberduk är åldersbeständig installerad i mark och skyddad från solljus.

  Fiberdukens fördelar:
  • Fungerar utmärkt i hög PH miljö.
  • Bra resistens mot syror, alkalier och mikrobiologiska angrepp.

  • Bildar inga biprodukter vilket gör den ofarlig för miljön.

  • Textilens egenskaper ändras inte vid olika klimat (frost, fukt och temperaturförändringar)

  Geotextil klass N1 används främst vid dräneringsarbeten för att separerar det dränerande skiktet av stenkross från de omgärdande jordlagren. För att på så sätt hindras sand och jord från att ta sig in i det dränerande skiktet och därmed försämra den dränerande effekten.
  Den består till 100% av materialet polypropylen som har mycket hög hållfasthet. Duken är även nålfiltad vilket gör att vattenmassor lätt kan passera medan små partiklar hålls tillbaka. Används duken i samband med plattsättning förhindrar den effektivt att ogräs växer upp mellan plattorna.

  Produktinformation

  Egenskap Värde
  Förpackningens nettovikt 5 kg
  Förpackningens dimensioner (djup, bredd, höjd) 140.0 x 13.0 x 13.0 cm

  Se även