CELLO

Hörnsoffa Och Bord Cello Barcelona Grå

Artikelnummer: 501571154

EAN-kod: 6438313248316

Barcelona hörnsoffa och soffbord från Cello i grå konstrotting. Soffan har ett mörkgrått tyg i plysch och rikligt med stoppning, soffans ben tillverkad av aluminium och ramen av stål. Soffbordet har en bordskiva av träkomposit. Konstrotting är...

i
Produkten finns i varuhus
Visa lagersaldoVisa lagersaldoByt varuhus

Visa lagersaldo

  Pris 8 995:- 7 196:-

  Barcelona hörnsoffa och soffbord från Cello i grå konstrotting. Soffan har ett mörkgrått tyg i plysch och rikligt med stoppning, soffans ben tillverkad av aluminium och ramen av stål. Soffbordet har en bordskiva av träkomposit.


  Konstrotting är väderbeständigt, lätt och enkel att ta hand om och är ett utmärkt val av material för möbler i sommarträdgården eller på terrassen. Det kräver inte något underhåll, en lätt avtorkning är tillräckligt.

  Bordsskivan är tillverkad av en träkomposit som gör skivan slitstarkt och lättskött. Träkomposit är mycket motståndskraftig mot väder vind. Resultatet blir det bästa av båda världar, träs vackra utseende och plastens motståndskraft.

  Skötselråd:
  Rengör möblerna med varmt vatten och tvål (ingen högtryckstvätt). Ta lätt bort fläckar från bordsskivan med ett milt rengöringsmedel och en mjuk svamp. För längsta livslängd rekommenderar vi att dynorna förvaras i en dynlåda när de inte används och de vinterförvaras inomhus.

  Produktinformation

  Egenskap Värde
  Förpackningens dimensioner (djup, bredd, höjd) 163.0 x 82.0 x 76.0 cm

  Se även