Kap- och gersåg

Här hittar du testade kap- och gersågar till rätt priser. Med kap- och gersågen kapar du snyggt och effektivt lister, plankor och brädor. I och med geringsfunktionen får du dessutom till ordentligt fina vinklar. Det gör uppgifter som avbrädning av långa plankor, eller precisionssågning för ramar, till ett rent nöje. Är du erfaren med kap- och geringssågen kan du även ge dig på avancerad fogning.

Nöjer du dig inte med en fin kap- och gersåg har vi självklart också robusta vändbara sågar i byggvaruhuset.

Ett tips när du köper kap- och gersåg är att se över vilka funktioner du kommer att behöva. Med teleskopfunktion kapar du lättare stora föremål, och tänk på att större maskiner har ofta mer gerings- och vinklingsmöjligheter än deras mindre motsvarigheter. Det är till exempel vanligt att små maskiners klingar bara kan vridas till vänster. Sist men inte minst så underlättar ett bra sågbord allt arbete, från första till sista materialet.

Säkerhet och noggrannhet är lika viktigt som att din kap- och gersåg håller. Hos oss hittar du därför vassa modeller som Bosch GCM 8 S och DeWalt DW 770 bland varumärken som tål grundliga tester – DeWalt, Ryobi, Bosch, Makita och Nutool.

85 produkter
Sortera på: Varumärke Pris