Hafa - för ett personligt och tidlöst badrum

Hafa grundades av Lars Andersson för över 50 år sedan. Företaget har växt från ett litet möbelsnickeri till att idag vara en av de ledande tillverkarna av badrumsmöbler. Med Hafas personliga, funktionella och väldesignade möbler i ditt badrum vet du att du får kvalitet som håller – lång tid framöver.

Kampanj på badrumsprodukter från Hafa

Mellan 28 februari och 3 april har vi stor kampanj på badrumsprodukter från Hafa. I kampanjen kan du få mellan 20 och 30 % rabatt på utvalda produkter från Hafa. Vi har gedigna erbjudanden på de populära duschhörnen Igloo, produkter ur badrumsserierna Eden och Life, takduschar ur serien Complete, Polaris massagekabiner och de stilrena handdukstorkarna Ellips. Beställer du produkter direkt i vår e-handel betalar du endast 99:- i fast fraktavgift för att få produkterna direkt hemlevererade från Hafa.

Populära produkter för ditt badrum

Personlig badrumsupplevelse med produkter från Hafa

I Hafas stora sortiment hittar du tidlösa, eleganta och funktionella produkter för ditt badrum. Med utgångspunkt i en passion för form och funktion erbjuder de allt du behöver i ditt badrum, från möbelpaket ned till de små detaljerna som handtag och knoppar. Hafas breda utbud av badrumsprodukter ger dig möjligheten till en mer personlig badrumsupplevelse. De tillverkar badrumsprodukter som matchar din stil och familjesituation, vad den än må vara. Trendigt, tidlöst, stramt eller lekfullt.

Badrummet – ett rum som går att renovera året om

Vanligtvis brukar man planera en badrumsrenovering under hösten eller vintern, men det går lika bra att renovera badrummet under sommaren. Det är också under sommaren vi brukar ha som mest tid att kunna planera och genomföra ett större projekt i hemmet. Det finns också andra fördelar med att renovera badrummet under sommaren. Du kan till exempel duscha ute i en utomhusdusch eller bada i poolen för att bli ren, eller varför inte ta ett härligt och uppfriskande dopp i närmsta sjö?

Att planera badrummet ordentligt lönar sig i längden

Det är både komplicerat och dyrt att flytta badrumsinredning i efterhand. Därför är det bra om du planerar ditt badrum noggrant redan från början. Hur just ditt badrum ska se ut baseras på dina behov. Här har vi sammanställt 6 snabba tips på vad du ska tänka på när du renoverar ditt badrum. I vår artikel Badrumsguiden – tips för att renovera badrummet hittar du tipsen i sin helhet.

6 saker du ska tänka på när du planerar ditt badrum

  1. Mät väggarna i ditt badrumsutrymme och gör en ritning för varje vägg. Markera var fönster och dörrar är placerade. Det är också bra om du noterar var badrummets befintliga rör- och elinstallationer finns.

  2. Sätt en budget. Badrumsinredning finns i flera olika prisklasser. Det är därför bra att från börja sätta en budget för vad renoveringen får kosta och göra valen därefter.

  3. Tänk på förvaringen, vad behöver du få plats med i ditt badrum?

  4. Välj rätt belysning. I badrummet, som ofta är ett litet rum, behövs det ordentligt med badrumsbelysning speciellt framför tvättstället och spegeln.

  5. Låt din personlighet lysa igenom i badrumsinredningen. Det finns många olika stilar att välja mellan. Vill du att ditt badrum ska vara minimalistiskt, elegant, romantiskt eller färgglatt? De olika serierna från Hafa ger dig stora möjligheter att inreda ditt badrum precis som du vill. Läs gärna vår artikelserie Oändliga valmöjligheter – hitta din badrumsstil.

  6. Smarta detaljer för ett välplanerat badrum. Här har du i det närmaste ändlösa möjligheter, installera ett ljudsystem så du kan sjunga dina favoritlåtar i duschen eller bygg in en tv för att kunna kolla på dina favoritprogram i badkaret.

Mer inspiration för ditt badrum

Vill du har mer inspiration för ditt badrum? Här på vår hemsida kan du hitta många bra tips och råd för vad du ska tänka på när du renoverar badrummet. Läs Expertens tips - byt toalettstol och spara pengar för att lära dig mer om toaletter och modern teknik. Om du vill ha ett ytskikt i badrummet som både är enkelt att hålla rent och vattentätt vill vi tipsa om våtrumsskivor. I vår artikel Våtrumsskivan som förenklar badrumsrenoveringen får du lära dig mer om fördelarna med att sätta våtrumsskivor i badrummet eller köket.

Välkommen in till ditt närmsta varuhus och lycka till med ditt projekt.

Tillbehör till ditt badrum