Kompressorer

Här hittar du testade kompressorer till rätt priser. En kompressor komprimerar vanlig luft för att tyst och energismart driva dina verktyg, pumpa dina däck och göra rent på annars svåråtkomliga ställen. Tryckluft är inte bara effektivt och billigt att underhålla; bra kompressorer är alltid populära bland proffsen. Utöver de kraftfulla kompressorerna du använder som drivkälla till verktyg som mutterdragare, spikpistol, färgspruta, mejselhammare och borr så finns det mindre modeller att tillgå. Små kompressorer som minikompressorer är bäst i bilen eller hemmet för att pumpa upp bildäck, cykeldäck, basketbollar, fotbollar och badleksaker.

Ett tips när du köper kompressor är att välja en maskin med bra ventilation, det ökar både prestanda och livslängd. Fundera också på viktiga detaljer som vilket tryck du behöver, luftförbrukning per minut och dimensioner på tillbehör och anslutningssladdar. Storleken på lufttanken spelar så klart in också. Det finns två typer av kompressorer att välja på; oljesmord eller oljefri. En oljefri, det vill säga permanentsmord, kompressor underlättar arbetet för dig som prioriterar renlighet och mindre underhållningsarbete. Den klarar ofta inte av tunga applikationer som målning, men är annars ett mycket bra tips för dig som hemmafixare.

Säkerhet och effektivitet är lika viktigt som att din kompressor håller. Hos oss hittar du därför bara varumärken som tål grundliga tester – NuAir, Ryobi och Mecafer.