PHILIPS

Lampa Hue Led Philips 9.5W E27 Vit

Artikelnummer: 501490522

EAN-kod: 8718696449578

Anslut dina Philips Hue-lampor till Hue-bryggan och börja utforska de oändliga möjligheterna. Upplev garanterat jämn dimring med Philips Hue. Inte för ljust, inte för mörkt. Lagom, helt enkelt. Inga kablar, ingen elektriker och ingen...

i
Produkten finns i varuhus
Visa lagersaldoVisa lagersaldoByt varuhus

Visa lagersaldo

  Pris 189:- 151:-

  Anslut dina Philips Hue-lampor till Hue-bryggan och börja utforska de oändliga möjligheterna.  Upplev garanterat jämn dimring med Philips Hue. Inte för ljust, inte för mörkt. Lagom, helt enkelt. Inga kablar, ingen elektriker och ingen installation.

  Styr belysningen från din smartphone eller surfplatta, eller lägg till brytare som kan tända och släcka ljuset. Ställ in timers, aviseringar, alarm och mycket mer och njut av den kompletta Hue-upplevelsen.

  Du kan lägga till upp till 50 lampor och 10 tillbehör till din Philips Hue Bridge (medföljer). Utgå från ett av de tillgängliga startpaketen, lägg till olika Philips Hue-produkter och styr sedan belysningen via Philips Hue-appen i din iOS eller Android-enhet. Philips Hue bygger på ZigBee, en energieffektiv, säker och pålitlig teknologi för ljusstyrning. Systemet förbättras och uppdateras kontinuerligt med nya funktioner och både mjukvara och firmware uppdateras trådlöst och enkelt direkt i din Philips Hue-produkt.

  Med Philips Hue kan det se ut som om du är hemma när du inte är det med hjälp av schemafunktionen i Philips Hue-appen. Ställ in lamporna så att de tänds vid en förinställd tid och lyser när du kommer hem. Du kan till och med få belysningen i olika rum att de tändas vid olika tidpunkter. Och naturligtvis kan du låta lamporna släckas gradvis under natten så att du aldrig behöver oroa dig om huruvida du har lämnat några lampor på.

  Produktinformation

  Egenskap Värde
  Garanti 2 år
  Förpackningens nettovikt 0,11 kg
  Förpackningens dimensioner (djup, bredd, höjd) 7.5 x 8.8 x 14.0 cm