SAINT-GOBAIN WEBER

Lecablock Weber Saint-Gobain 200 Hörn

Artikelnummer: 500936997

EAN-kod: 7391479718521

Leca hörnblock för byggnation av hörn. Ena stötfogen är slät för jämna avslut mot öppningar och jämna hörn. Block i är avsedda för grunder, källarväggar, ytterväggar och bärande innerväggar. Ett komplett system Leca® Block är ett...

i
Produkten finns i varuhus
Visa lagersaldoVisa lagersaldoByt varuhus

Visa lagersaldo

  Pris 45:- 36:-

  Leca hörnblock för byggnation av hörn. Ena stötfogen är slät för jämna avslut mot öppningar och jämna hörn. Block i är avsedda för grunder, källarväggar, ytterväggar och bärande innerväggar. Ett komplett system
  Leca® Block är ett komplett system som ger ett helt nytt och rationellt sätt att mura grunder, källarväggar och robusta ytter- och innerväggar. Att mura med Leca® Block är snabbare med betydligt mindre belastning på kroppen än traditionell murning.

  Lättare att lyfta och snabbare att mura
  Leca® Blocken är kortare och lättare än traditionella murblock. Blocken i de större bredderna är försedda med hål i mitten, vilket gör dem avsevärt lättare och mer greppvänliga. Själva arbetsmomenten förenklas genom att de nya blocken har not och spont. Detta underlättar arbetet och sparar tid eftersom det inte krävs någon inpassning. Blocken hamnar rätt redan från början.

  Nya hjälpmedel och bruk
  Nya murarlådor effektiviserar appliceringen av murbruket. Murarlådan fylls med murbruk och dras med ett enkelt handgrepp över blockraden. Bruket läggs ut snabbt och i rätt mängd.

  Ett nytt pumpbart murbruk, Weber Flexoheft, och speciella murarlådor som effektiviserar arbetet hör till systemet. Murarlådor finns både för de breda och smala blocken.

  Produktinformation

  Egenskap Värde
  Förpackningens nettovikt 14,68 kg
  Förpackningens dimensioner (djup, bredd, höjd) 50.0 x 20.0 x 20.0 cm