PHILIPS

Ledkit Philips Hue Vit Ambiance 9.5w E27

Artikelnummer: 501578123

EAN-kod: 8718696548691

Kom igång med ditt Philips Hue White ambiance startpaket och njut av naturligt vitt ljus för alla tillfällen på dygnet, från soluppgång till solnedgång. Styr ljuset, inklusive den trådlösa brytaren, via din trådlösa enhet och anslut till olika...

i
Produkten finns i varuhus
Visa lagersaldoVisa lagersaldoByt varuhus

Visa lagersaldo

  Pris 1 289:- 1 031:-

  Kom igång med ditt Philips Hue White ambiance startpaket och njut av naturligt vitt ljus för alla tillfällen på dygnet, från soluppgång till solnedgång. Styr ljuset, inklusive den trådlösa brytaren, via din trådlösa enhet och anslut till olika bärbara enheter.


  Använd appen för att ställa in valfri nyans av vitt ljus, från kalla energigivande dagsljus till avslappnande varmvitt ljus. Ta kontrollen och ange stämningen. Inte för ljust. Inte för mörkt. Precis som du vill ha det.

  Anslut dina Philips Hue-lampor till Hue-bryggan och börja utforska de oändliga möjligheterna. Styr belysningen från din smartphone eller surfplatta, eller lägg till brytare som kan tända och släcka ljuset. Ställ in timers, aviseringar, alarm och mycket mer och njut av den kompletta Hue-upplevelsen.

  Styr dina Philips Hue-lampor med hjälp av din smartphone eller surfplatta. Använd den medföljande trådlösa brytaren för att tända och släcka ljuset, växla mellan fyra förprogrammerade ljusinställningar och justera ljusstyrkan. I Philips Hue-appen kan du konfigurera brytaren och lägga till dina bästa ljusscener. Det är enkelt att komma igång med brytaren; placera den på önskad plats och fäst den med skruvar eller den självhäftande tejpen på baksidan.

  Anslut Philips Hue till dina bärbara enheter för att få tillgång till funktioner som kan underlätta vardagen. Philips Hue är redan anslutet till Apple Watch, Android wear, Pebble, och flera populära träningssystem via IFTTT, t ex Fitbit och Jawbone. Det gör att belysningen tänds automatiskt när du håller på att vakna, eller när du sovit tillräckligt länge.

  Philips Hue ansluts till andra märken och produkter för att ta det anslutna livet till nästa nivå. Friends of Hue arbetar helt enkelt tillsammans i ditt hem. Philips Hue är kompatibel med Apple HomeKit-teknik. Be Siri att slå på belysningen eller återskapa scener utan att röra en enda knapp, eller använd tredjepartsappar att länka lamporna till andra enheter som har Apple HomeKit. Philips Hue samarbetar även med Nest för att göra ditt hem mer genomtänkt och bekvämt.

  Du kan ansluta upp till 50 lampor och 7 dimrar till Philips Hue-bryggan (medföljer). Utgå bara från något av de tillgängliga startpaketen och lägg sedan till Philips Hue-produkter. Nu kan du enkelt styra din belysning med den intuitiva Philips Hue-appen för smarta iOS- och Android-enheter. Philips Hue bygger på ZigBee, en säker, tillförlitlig och energieffektiv teknologi för ljusstyrning. Nya funktioner och förbättringar läggs kontinuerligt till i systemet. Uppdateringar av både programvaran och den fasta programvaran görs trådlöst och smidigt direkt till Philips Hue-produkten.

  Produktinformation

  Egenskap Värde
  Förpackningens nettovikt 0,302 kg
  Förpackningens dimensioner (djup, bredd, höjd) 8.2 x 21.0 x 21.0 cm