PHILIPS

Ledlampa Philips Hue Vit Ambiance 9.5w E27

Artikelnummer: 501578124

EAN-kod: 8718696548738

Ledlampan Hue från Philips låter dig ställa in rätt stämning för alla ögonblick med en serie vackra, naturliga vita ljus. Använd appen för att ställa in valfri nyans av vitt ljus, från kalla energigivande dagsljus till avslappnande varmvitt...

i
Produkten finns i varuhus
Visa lagersaldoVisa lagersaldoByt varuhus

Visa lagersaldo

  Pris 319:- 255:-

  Ledlampan Hue från Philips låter dig ställa in rätt stämning för alla ögonblick med en serie vackra, naturliga vita ljus.



  Använd appen för att ställa in valfri nyans av vitt ljus, från kalla energigivande dagsljus till avslappnande varmvitt ljus. Ta kontrollen och ange stämningen. Inte för ljust. Inte för mörkt. Precis som du vill ha det.

  Ljus påverkar hur vi mår och beter oss, hur alerta vi är och hur våra rutiner ser ut. Använd appen för att anpassa ljuset till situationen och skapa den perfekta miljön för återhämtning, koncentration, läsning eller avslappning.

  Förbättra din sovrutin och ge dig själv en bra start på dagen. Philips Hue gör det lättare att komma igång på morgonen med en gradvis ökande ljusstyrka som ger en känsla av att vakna naturligt med solljus, snarare än att bli bryskt väckt av en alarmsignal.

  Du kan ansluta upp till 50 lampor och 7 dimrar till Philips Hue-bryggan (medföljer). Utgå bara från något av de tillgängliga startpaketen och lägg sedan till Philips Hue-produkter. Nu kan du enkelt styra din belysning med den intuitiva Philips Hue-appen för smarta iOS- och Android-enheter. Philips Hue bygger på ZigBee, en säker, tillförlitlig och energieffektiv teknologi för ljusstyrning. Nya funktioner och förbättringar läggs kontinuerligt till i systemet. Uppdateringar av både programvaran och den fasta programvaran görs trådlöst och smidigt direkt till Philips Hue-produkten.

  Produktinformation

  Egenskap Värde
  Förpackningens nettovikt 0,19 kg
  Förpackningens dimensioner (djup, bredd, höjd) 7.5 x 8.8 x 16.5 cm