PHILIPS

Ledstrip Philips Hue Plus Basenhet

Artikelnummer: 501511070

EAN-kod: 8718696129388

En 2 meter flexibel ledstrip från Philips som är utdragbar och klippbar till lämplig storlek. Du kan även förlänga den upp till 10 meter. Den har även en löstagbar strömadapter för enkel installation. Du kan forma remsan i nästan vilken form...

i
Produkten finns i varuhus
Visa lagersaldoVisa lagersaldoByt varuhus

Visa lagersaldo

  Pris 739:- 591:-

  En 2 meter flexibel ledstrip från Philips som är utdragbar och klippbar till lämplig storlek. Du kan även förlänga den upp till 10 meter.  Den har även en löstagbar strömadapter för enkel installation. Du kan forma remsan i nästan vilken form som helst och använda tejpen på baksidan för att sätta fast den på en stabil yta. Om det behövs kan du minska din Hue LightStrip Plus till valfri storlek på saxmarkeringarna. Integrera LightStrip Plus i möbler, under köksskåp eller markera arkitektoniska detaljer med jämnt, indirekt ljus. Hue LightStrip Plus är en oerhört mångsidig och robust ljuskälla som kommer att skänka nytt liv åt ditt rum.

  Med ett ljusflöde på hela 1 600 lumen och god ljustäckning över hela längden kan Hue Lightstrips Plus användas som såväl dekorativ som funktionell ljuskälla.

  En lek med ljus; välj bland 16 miljoner färger i Hue-appen för att hitta precis rätt ljus för ditt humör. Philips Hue LightStrip Plus har enhetliga ljusfärger, oavsett antalet förlängningar. Återupplev minnesvärda ögonblick i dina favoritfoton med ett stänk av ljus, spara önskade inställningar och hämta dem när som helst med ett enkelt klick.

  Integrera hela rummet i TV-tittandet eller ta din spelupplevelse till nästa nivå med en av de många tredjepartsapparna för Philips Hue. Synkronisera belysningen med din favoritlåt och njut av musiken till fullo. Förvandla vilket rum som helst till ett dansgolv och se hur ljuset reagerar på musiken. Ladda ned en av apparna och sätt igång festen med Philips Hue.

  Ställ in rätt stämning för alla ögonblick med en serie vackra, naturliga vita ljus. Använd appen för att ställa in valfri nyans av vitt ljus, från kalla energigivande dagsljus till avslappnande varmvitt ljus. Ta kontrollen och ange stämningen. Inte för ljust. Inte för mörkt. Precis som du vill ha det.

  Fjärrstyr din belysning, oavsett var i världen du befinner dig. Kontrollera att alla lampor är släckta innan du går hemifrån och tänd dem från kontoret när du jobbar sent. Tack vare geofencing-teknik kan lamporna välkomna dig hem eller släckas automatiskt när du lämnar hemmet. Det handlar om att förenkla ditt liv och ge dig sinnesro på smarta och användbara sätt.

  Produktinformation

  Egenskap Värde
  Garanti 2 år
  Förpackningens nettovikt 0,536 kg
  Förpackningens dimensioner (djup, bredd, höjd) 21.0 x 21.0 x 5.1 cm