ESSVE

Lim Essve ESS TACK EASY Grå 290ml

Artikelnummer: 501071375

EAN-kod: 7317761074243

Direktfästande och extra snabbhärdande montagelim som är lätt att trycka ut. Väderbeständigt och universellt lim med viss flexibilitet, baserad på MS polymer. ESS TACK EASY är lämpligt till de flesta applikationer inom bygg, industri, marin,...

i
Produkten finns i varuhus
Visa lagersaldoVisa lagersaldoByt varuhus

Visa lagersaldo

  Pris 139:- 111:-

  Direktfästande och extra snabbhärdande montagelim som är lätt att trycka ut. Väderbeständigt och universellt lim med viss flexibilitet, baserad på MS polymer. ESS TACK EASY är lämpligt till de flesta applikationer inom bygg, industri, marin, karosseri samt hantverk. Limmet är godkänt för applikationer med livsmedel. Beskrivning
  Direktfästande och extra snabbhärdande montagelim som är lätt att trycka ut. Väderbeständigt och universellt lim med viss flexibilitet, baserad på MS polymer.
  ESS TACK EASY är lämpligt till de flesta applikationer inom bygg, industri, marin, karosseri samt hantverk. Limmet är godkänt för applikationer med livsmedel.

  Användningsområde:
  ESS Tack EASY har bra direkt lastbärande förmåga (220 Kg direkt). Produkten är lättare att få ut ur patronen än övriga s.k. High Tack produkter vilket underlättar vid lägre temperaturer och med enklare verktyg. Applicera i punkter eller strängar, ej till hellimning. Skadar inte känsliga material som cellplast eller spegelglas. Härdningen är mycket snabb i början varför montaget skall ske omedelbart. Härdningen sker med hjälp av luftfuktighet och är temperaturberoende vilket innebär att det tar längre tid när det är kallare. Vid normal rumstemp och luftfuktighet kan många applikationer belastas måttligt redan efter någon halvtimme till ett par timmar. För ytterligare information se tekniskt datablad samt säkerhetsdatablad.
  ESSTACK EASY är BASTA registrerad. BASTA registreringen innebär att vi kan styrka att denna byggvara uppfyller överenskomna egenskapskriterier avseende miljö- och hälsofarliga egenskaper. Se www.bastaonline.se.
  Specifikation
  Arbetstemperatur (°C) +5 till +40
  Hårdhet (Shore A)) 52
  Temperatur beständig (°C) -40 till +90
  Förpackning (ml) 290

  Produktinformation

  Egenskap Värde
  Förpackningens nettovikt 0,5 kg
  Förpackningens dimensioner (djup, bredd, höjd) 7.0 x 7.0 x 24.0 cm