ESSVE

Montagelim Essve Ess Tack Clear 290ml

Artikelnummer: 501071372

EAN-kod: 7317761047360

Ess Tack Vit från Essve är direktfästande och fullständigt glasklart montagelim som är lätt att trycka ut. Beskrivning Direktfästande och fullständigt glasklart montagelim som är lätt att trycka ut. Väderbeständig och...

i
Produkten finns i varuhus
Visa lagersaldoVisa lagersaldoByt varuhus

Visa lagersaldo

  Pris 189:- 151:-

  Ess Tack Vit från Essve är direktfästande och fullständigt glasklart montagelim som är lätt att trycka ut. Beskrivning

  Direktfästande och fullständigt glasklart montagelim som är lätt att trycka ut. Väderbeständig och universellt lim, baserad på MS polymer, lämpligt till de flesta applikationer inom bygg, industri, marin, karosseri samt hantverk. ESSTACK CLEAR ger en helt klar limfog efter härdning, vilket gör den i princip osynlig eller direkt färganpassad.
  Användningsområde

  ESS Tack CLEAR har bra direkt lastbärande förmåga (200 Kg direkt), den har en viss elasticitet och är lättare att få ut ur patronen än övriga sk. High Tack produkter vilket underlättar vid lägre temperaturer och med enklare verktyg. Applicera i punkter eller strängar, ej till hellimning. Skadar inte känsliga material som cellplast eller spegelglas. Härdningen sker med hjälp av luftfuktighet och är temperaturberoende vilket innebär att det tar längre tid när det är kallare. Vid normal rumstemp och luftfuktighet tar de flesta applikationer från ca 24 timmar att härda.

  Produktinformation

  Egenskap Värde
  Förpackningens nettovikt 0,37 kg
  Förpackningens dimensioner (djup, bredd, höjd) 7.0 x 7.0 x 24.0 cm