ESSVE

Montagelim Essve Ess Tack Pro1 Vit 290ml

Artikelnummer: 501071462

EAN-kod: 7317761074151

Tack Pro1 från Essve är ett direktfästande och snabbhärdande montagelim med hög omedelbar lastbärande förmåga. Direktfästande och snabbhärdande montagelim med hög omedelbar lastbärande förmåga. Starkt, väderbeständigt och universellt lim med...

i
Produkten finns i varuhus
Visa lagersaldoVisa lagersaldoByt varuhus

Visa lagersaldo

  Pris 159:- 127:-

  Tack Pro1 från Essve är ett direktfästande och snabbhärdande montagelim med hög omedelbar lastbärande förmåga. Direktfästande och snabbhärdande montagelim med hög omedelbar lastbärande förmåga.  Starkt, väderbeständigt och universellt lim med viss flexibilitet, baserad på MS polymer. Lämpligt till de flesta applikationer inom bygg, industri, marin, karosseri samt hantverk. ESSTACK PRO1 är bra till det mesta.

  ESS Tack PRO1 har hög direkt lastbärande förmåga (300 Kg direkt). Applicera i punkter eller strängar, ej till hellimning. Produkten är något trögtryckt vid lägre temperaturer speciellt om man saknar verktyg med ordentlig utväxling, en lite starkare patronspruta är bra för effektiv extrudering, tex. TACK GUN. Skadar inte känsliga material som cellplast eller spegelglas. Härdningen sker med hjälp av luftfuktighet och är temperaturberoende vilket innebär att det tar längre tid när det är kallare.

  Produktinformation

  Egenskap Värde
  Förpackningens nettovikt 0,48 kg
  Förpackningens dimensioner (djup, bredd, höjd) 7.0 x 7.0 x 24.0 cm

  Se även