ESSVE

Montagelim Essve Ess Tack Vit 290ml

Artikelnummer: 501071373

EAN-kod: 7317761074137

Ess Tack Vit från Essve är direktfästande och extra snabbhärdande montagelim som är lätt att trycka ut. Beskrivning Direktfästande och extra snabbhärdande montagelim som är lätt att trycka ut. Väderbeständigt och universellt...

i
Produkten finns i varuhus
Visa lagersaldoVisa lagersaldoByt varuhus

Visa lagersaldo

  Pris 139:- 111:-

  Ess Tack Vit från Essve är direktfästande och extra snabbhärdande montagelim som är lätt att trycka ut. Beskrivning

  Direktfästande och extra snabbhärdande montagelim som är lätt att trycka ut. Väderbeständigt och universellt lim med viss flexibilitet, baserad på MS polymer. ESS TACK EASY är lämpligt till de flesta applikationer inom bygg, industri, marin, karosseri samt hantverk. Limmet är godkänt för applikationer med livsmedel.
  Användningsområde

  ESS Tack EASY har bra direkt lastbärande förmåga (220 Kg direkt). Produkten är lättare att få ut ur patronen än övriga sk. High Tack produkter vilket underlättar vid lägre temperaturer och med enklare verktyg. Applicera i punkter eller strängar, ej till hellimning. Skadar inte känsliga material som cellplast eller spegelglas. Härdningen är mycket snabb i början varför montaget skall ske omedelbart. Härdningen sker med hjälp av luftfuktighet och är temperaturberoende vilket innebär att det tar längre tid när det är kallare. Vid normal rumstemp och luftfuktighet kan många applikationer belastas måttligt redan efter någon halvtimme till ett par timmar.

  Produktinformation

  Egenskap Värde
  Förpackningens nettovikt 0,52 kg
  Förpackningens dimensioner (djup, bredd, höjd) 7.0 x 7.0 x 24.0 cm