Motorsågar

Hos oss hittar du rätt motorsåg för ditt byggprojekt. En motorsåg, även kallad kedjesåg, använder du för att till exempel såga ved och kapa eller beskära träd. Har du en trädgård att sköta om är det svårt att klara sig utan den kraftiga maskinen. En eldriven kedjesåg, även kallad eldriven motorsåg eller elkedjesåg, är lätt att underhålla och behöver inte bensin för att startas. Det är även det miljövänliga alternativet bland kedjesågarna.

Det finns några bra utgångspunkter att välja din såg efter. Ifrågasätt till exempel vad den har för svärdlängd, styrka (det vill säga antal kilowatt i drivkraft) och kedjehastighet. Ett annat tips när du köper elkedjesåg är att tänka på tillbehören. Har jag skyddsbyxor, skyddsglasögon och skyddsstövlar med stålhetta? Behöver jag en längre och tåligare förlängningssladd? Är du osäker på vilka tillbehör som är smartast för dig är du alltid välkommen in till oss i byggvaruhuset. Vi finns till för att hjälpa dig hitta rätt.

Vi vet att jämn sågning och precision är lika viktigt som att maskinen håller. Hos oss hittar du därför bara varumärken som tål grundliga tester – Bosch, Ryobi, Makita och McCulloch.

14 produkter
Sortera på: Varumärke Pris