Multimaskiner

Här hittar du smidiga multimaskiner och tillbehör som tål rejäla tag. Multimaskinen – även kallad multiverktyg eller multimaster – är din ultimata problemlösare. Med den kan du bland annat såga, kapa, skrapa och slipa. Det gäller allt från trä och metall till gips och i vissa fall tegel. Multimaskinen är ett ovärderligt verktyg när du ska såga av foder i samband med ditt nya parkettgolv. Det är ofta du finner dig själv i situationer där bara multimaskinen klarar av jobbet.

Ett tips är att tänka på vilka tillbehör som passar maskinen. En populär modell som Bosch PMF 180 E eller Ryobi RMT 200 S har rejält med tillbehör, vilket möjliggör att du kan använda flera av maskinens funktioner direkt efter köp. Håll dessutom utkik efter maskiner med bra ergonomi och mjukstart. För en batteridriven maskin är det också viktigt med en tydlig laddningsindikator.

Vi vet att trygghet och noggrannhet är lika viktigt som att din multimaskin håller. Hos oss hittar du därför bara varumärken som tål grundliga tester – Bosch, Ryobi, Makita och DeWalt.