Personal Shopper - gratis planeringshjälp

Vi hjälper dig när du ska bygga nytt eller renovera

Goda råd är inte dyra. På K-rauta är de till och med gratis. I våra varuhus erbjuder vi shoppinghjälp i form av en Personal Shopper.  De hjälper dig genom att ge inspiration och vägledning om hur du ska planera din renovering eller nybyggnation. Våra Personal Shoppers kommer med inredningstips utifrån goda erfarenheter och ser även till att du har rätt material med dig hem. Vi kan givetvis ordna hemleverans av dina varor om du föredrar det.

Vi har även förbättrat vårt erbjudande för dig som planerar eller genomför ett större renoverings- eller byggprojekt genom att förbättra service och kvalitet i tjänsten, genom att ha Projektplanerare. Än så länge kan tjänsten erbjudas i butikerna i Täby, Linköping, Järfälla, Sollentuna, Kungens kurva, Umeå, Eskilstuna, Uppsala och Mölndal, men vår ambition är att inom kort kunna erbjuda dig den kompetens och service som du önskar även i övriga varuhus.

Boka möte med en personal shopper

Du kan boka möte med en Personal Shopper direkt i botten av den här sidan under rubriken skriv till oss. Du kan även boka möte med våra Personal Shoppers här eller i ditt närmsta varuhus. Hos oss får du en personlig kontaktperson som inspirerar dig till nya lösningar. När du går från mötet går du därifrån en kunskap rikare men inte en slant fattigare.

Din Personal Shopper hjälper dig att förverkliga dina drömmar om ett nytt kök eller badrum. Din sak är vår. Vi har rätt virke till rätt byggprojekt, och rätt kunskap som hjälper dig en bit på vägen. Med extra vind i seglen ror du hem ditt projekt snabbare än du kan säga Kalevala.

Nytt kök eller nytt badrum?

Om du vill kan en av våra Personal Shoppers komma hem till dig och berätta vad som är tekniskt möjligt men även ge tips och råd om vilken design som skulle passa. Du som redan har en idé om hur du vill ha det kan boka ett möte med en Personal Shopper. Inför mötet kan du fota av ditt kök i alla tänkbara vinklar men även ta med mått och gärna en ritning med markeringar för avlopp, el och andra installationer.

Behöver du en offert? Vid mötet med en Personal Shopper kan du få reda på vad renoveringen skulle kosta på förhand. Vid mötet kan vi även rita upp ditt kök eller badrum så att du får en visuell bild av hur förändringarna du tänkt göra skulle se ut. Vill du ha en fondvägg? Panel i badrummet med röd mosaik? Byta färg på köksluckorna? Förmoda är inte samma sak som att veta, vi kan visa dig hur det blir.

Våra kunders upplevelse

I vårt reportage Ta hjälp av en Personal Shopper under våra sidor för Inspiration kan du läsa om kunden Kristoffer Johansson i Sundsvall som regelbundet tar hjälp av K-rautas Personal Shoppers för planering och materialval. Bli inspirerad och sätt igång med ditt projekt idag - med hjälp av ett dedikerat proffs.

Skriv till oss


Kontaktinformation

Kontaktinformation

Planera din renovering eller ditt byggprojekt

Just nu testar vi digital bokning av planeringstjänsten i varuhusen i Eskilstuna, Mölndal och Uppsala

Om du planerar eller är mitt inne i ett renoverings- eller byggprojekt och behöver expertråd eller hjälp med materialval finns våra Projektplanerare för dig. De hjälper dig att planera ditt byggprojekt och kan rita upp till exempel ditt nya badrum, kök eller förvaring.

Tjänsten är kostnadsfri och du kan boka tid här direkt via vårt digitala bokningssytem. Du ser i systemet vilka tider som finns tillgängliga hos din projektplanerare.