DUSCHY

Personvåg Ducshy Duschy Digital Klarglas Med LCD Skärm

Artikelnummer: 501010509

EAN-kod: 7391398900236

Modern digital våg i säkerhetsglas från svenska Duschy. Väger upp till 150 kg och har en rymlig ståplatta i dimensionerna 28 cm x 28 cm. Smart automatisk påslagning när du kliver på. Vågen drivs med batterier – som självklart medföljer. ...

i
Produkten finns i varuhus
Visa lagersaldoVisa lagersaldoByt varuhus

Visa lagersaldo

  Pris 99:- 79,20:-

  Modern digital våg i säkerhetsglas från svenska Duschy. Väger upp till 150 kg och har en rymlig ståplatta i dimensionerna 28 cm x 28 cm. Smart automatisk påslagning när du kliver på. Vågen drivs med batterier – som självklart medföljer. Lätthanterlig digital våg från svenska Duschy som passar utmärkt i badrummet. Den stora och lättavlästa LCD-skärmen visar vikten tydligt i stora siffror efter måttenheterna kilo, pund eller stone. Vågen är i tunn design med extra stark ståplatta i modernt säkerhetsglas. Den slås på med snabbstartsfunktion när du kliver på och slås av automatiskt när efter avstigning. Den väger upp till 150 kg med 100 g intervall och är utrustad med en överbelastningsindikering. Ståplattans yta har dimensionerna 28 cm x 28 cm.

  Vågen har enkla skötselråd och rengörs bäst med en fuktad trasa och rengöringsmedel utan tvållösning eller slipmedel. Vid förbrukad vara, vänligen kontakta din kommun för mer information om avfallshantering. Produkten är självklart CE-märkt.

  Produktinformation

  Egenskap Värde
  Förpackningens nettovikt 2 kg
  Förpackningens dimensioner (djup, bredd, höjd) 3.0 x 30.0 x 32.0 cm