Presentkort

Vad ger man till någon som har allt? Ett presentkort på K-rauta såklart! Vi säljer presentkort i valfri valör i varuhusen. Presentkorten har blivit en populär present. Har du någon gång gått runt i timmar bara för att finna den perfekta presenten? Gett bort något som visade sig vara en flopp eller att flera gav samma sak? Överraska med ett presentkort, då är allt möjligt.

Känner du en och annan byggfantast? Ge dem ett presentkort hos oss på K-rauta. Vare sig det visar sig att de behöver en kraftig hammare, yxa eller en gedigen såg har vi prylarna som gör det lite lättare och framför allt roligare. Böner fäller ingen björn; lita på en finne när det kommer till järnvaror. Presentkorten köper du i valfritt varuhus, vår personal hjälper dig i kassan.

Du som fått ett presentkort kan känna dig lyckligt lottad. Du kan nämligen välja vad du vill ur hela vårt gedigna sortiment. Du kanske vet precis vad du ska ha eller letar efter just den rätta inspirationen, oavsett kan du hitta det hos oss. Skulle du välja något som överstiger beloppet på presentkortet kan du helt enkelt betala mellanskillnaden. Ge den bästa presenten i år, ett presentkort på K-rauta.