Projektplanerare och Personal Shopper - gratis planeringshjälp

Vi hjälper dig när du ska bygga nytt eller renovera

Goda råd är inte dyra. På K-rauta är de till och med gratis. I våra varuhus erbjuder vi hjälp med att välja rätt produkter till ditt projekt och projektplanering antingen i form av våra Personal Shoppers eller Projektplanerare. Vi hjälper dig med allt från goda råd och materialval till hemleveransen.

Våra Projektplanerare träffar du just nu i butikerna  i Eskilstuna, Järfälla, Kungens Kurva, Linköping, Mölndal, Täby, Umeå och Uppsala men vi kommer succesivt att utöka antalet Projektplanerare och kan snart erbjuda dig den kompetensen och services även i våra övriga varuhus.

Boka möte med Projektplanerare eller Personal Shopper

Du kan boka mötestid direkt med en Projektplanerare eller Personal Shopper längst ner på den här sidan under rubriken Skriv till oss.

Hos oss får du en personlig kontaktperson som inspirerar dig till nya lösningar. När du går från mötet går du därifrån en kunskap rikare men inte en slant fattigare.

Din Projektplanerare eller Personal Shopper hjälper dig att förverkliga dina drömmar om ett nytt kök eller badrum. Din sak är vår. Vi har rätt virke till rätt byggprojekt, och rätt kunskap som hjälper dig en bit på vägen. Med extra vind i seglen ror du hem ditt projekt snabbare än du kan säga Kalevala.

Nytt kök eller nytt badrum?

Om du vill kan en av våra Personal Shoppers komma hem till dig och berätta vad som är tekniskt möjligt men även ge tips och råd om vilken design som skulle passa. Du som redan har en idé om hur du vill ha det kan boka ett möte med en Personal Shopper. Inför mötet kan du fota av ditt kök i alla tänkbara vinklar men även ta med mått och gärna en ritning med markeringar för avlopp, el och andra installationer.

Behöver du en offert? Vid mötet med en Personal Shopper kan du få reda på vad renoveringen skulle kosta på förhand. Vid mötet kan vi även rita upp ditt kök eller badrum så att du får en visuell bild av hur förändringarna du tänkt göra skulle se ut. Vill du ha en fondvägg? Panel i badrummet med röd mosaik? Byta färg på köksluckorna? Förmoda är inte samma sak som att veta, vi kan visa dig hur det blir.

Våra kunders upplevelse

I vårt reportage Ta hjälp av en Personal Shopper under våra sidor för Inspiration kan du läsa om kunden Kristoffer Johansson i Sundsvall som regelbundet tar hjälp av K-rautas Personal Shoppers för planering och materialval. Bli inspirerad och sätt igång med ditt projekt idag - med hjälp av ett dedikerat proffs.

Skriv till oss


Kontaktinformation

Kontaktinformation

Planera din renovering eller ditt byggprojekt

Boka Projektplanerare direkt i varuhusen Eskilstuna, Järfälla, Kungens Kurva, Linköping, Mölndal, Täby, Umeå och Uppsala
 

Om du planerar eller är mitt inne i ett renoverings- eller byggprojekt och behöver expertråd eller hjälp med materialval finns våra Projektplanerare för dig. De hjälper dig att planera ditt byggprojekt och kan rita upp till exempel ditt nya badrum, kök eller förvaring.

Tjänsten är kostnadsfri och du kan boka tid här direkt via vårt digitala bokningssytem. Du ser i systemet vilka tider som finns tillgängliga hos din projektplanerare.