Planera din renovering eller ditt byggprojekt

Boka Projektplanerare direkt i varuhusen Eskilstuna, Halmstad, Järfälla, Jönköping, Kungens Kurva, Linköping, Malmö, Mölndal, Södertälje, Täby, Umeå, Uppsala och Örebro.

Om du planerar eller är mitt inne i ett renoverings- eller byggprojekt och behöver expertråd eller hjälp med materialval finns våra Projektplanerare för dig. De hjälper dig att planera ditt byggprojekt och kan rita upp till exempel ditt nya badrum, kök eller förvaring.

Tjänsten är kostnadsfri och du kan boka tid här direkt via vårt digitala bokningssytem. Du ser i systemet vilka tider som finns tillgängliga hos din projektplanerare i ditt varuhus.

Projektplanerare - gratis planeringshjälp

Vi hjälper dig när du ska bygga nytt eller renovera

Goda råd är inte dyra. På K-rauta är de till och med gratis. I våra varuhus erbjuder vi hjälp med att välja rätt produkter till ditt projekt och projektplanering med hjälp av våra Projektplanerare. Vi hjälper dig med allt från goda råd och materialval till hemleveransen.

Våra Projektplanerare träffar du just nu i butikerna  i Eskilstuna, Järfälla, Kungens Kurva, Linköping, MalmöMölndal, Täby, Umeå, UppsalaJönköping, Halmstad, Södertälje och Örebro. Men snart kommer vi att utöka antalet Projektplanerare och kan snart erbjuda dig den kompetensen och services även i våra övriga varuhus.

Hos oss kan du även öppna ett projektkonto som ger dig bättre kontroll över ditt renoveringsprojekt. Projektkonto ger dig möjlighet till rabatt på hela sortimentet samt att betala kontant eller via faktura.

Boka möte med Projektplanerare

Hos oss får du en personlig kontaktperson som inspirerar dig till nya lösningar. När du går från mötet går du därifrån en kunskap rikare men inte en slant fattigare.

Din projektplanerare hjälper dig att förverkliga dina drömmar om ett nytt kök eller badrum. Din sak är vår. Vi har rätt virke till rätt byggprojekt, och rätt kunskap som hjälper dig en bit på vägen. Med extra vind i seglen ror du hem ditt projekt snabbare än du kan säga Kalevala.

Nytt kök eller nytt badrum?

Om du vill kan en av våra Projektplanerare komma hem till dig och berätta vad som är tekniskt möjligt men även ge tips och råd om vilken design som skulle passa. Du som redan har en idé om hur du vill ha det kan boka ett möte med en Projektplanerare. Inför mötet kan du fota av ditt kök i alla tänkbara vinklar men även ta med mått och gärna en ritning med markeringar för avlopp, el och andra installationer.

Behöver du en offert? Vid mötet med en Projektplanerare kan du få reda på vad renoveringen skulle kosta på förhand. Vid mötet kan vi även rita upp ditt kök eller badrum så att du får en visuell bild av hur förändringarna du tänkt göra skulle se ut. Vill du ha en fondvägg? Panel i badrummet med röd mosaik? Byta färg på köksluckorna? Förmoda är inte samma sak som att veta, vi kan visa dig hur det blir.

Hur går det till?

I vårt reportage En hjälpande hand i hemmaprojektet kan du läsa om Projektplaneraren Camilla Damén i Täby som regelbundet hjälper K-rautas kunder med planering och materialval. Bli inspirerad och sätt igång med ditt projekt idag - med hjälp av ett dedikerat proffs.

Mötet med projektplaneraren

Ett bollplank

Med projektplaneraren får du din alldeles egna kontaktperson och bollplank från projektets start. Du kan diskutera olika lösningar och idéer eller få svar på dina frågor. Projektplaneraren kan också bistå med vidare stöd under projekttiden och hjälpa dig med smarta tips under byggets gång.

Sortiment och produktkunskap

I våra varuhus finns ungefär 15.000 produkter i lager men det finns oändligt många fler som kan beställas, utifrån dina behov och önskemål. Projektplaneraren ser till att rätt varor i rätt mängd beställs till dig, att hämta i varuhuset eller med frakt direkt till projektplatsen.

Projektkonto – mer rabatt desto mer du handlar

För dig som söker en smidig betallösning eller vet att ditt/dina projekt kommer att pågå under en längre tid kan det vara en idé att ansöka om ett projektkonto. Som projektkund kan du få upp till 15 % rabatt på allt du handlar hos oss även efter att ditt projekt har färdigställts. Om du vill ha mer information, kan Projektplaneraren berätta mer om hur det fungerar och hjälper dig med din ansökan.

Kunskap som ger trygghet

Projektplaneraren har god kännedom om aktuella byggbestämmelser, vilka arbeten som måste utföras av fackman, när det krävs bygglov eller konstruktionsritning. Du kan känna dig helt trygg med de råd du får av vår projektplanerare som är kunnig inom gällande byggnormer. Projektplaneraren kan även hjälpa dig med att beräkna åtgång av material eller ge dig en offert på hela kostnaden för ditt byggprojekt. Projektplaneraren är din kontaktperson med stor kompetens inom en rad renoverings- och byggprojekt men har också tillgång till en stab av kollegor med djupare kompetens inom specifika områden, om det behövs.