Slipmaskiner

Här hittar du testade slipmaskiner till rätt pris. Oavsett om du ska grovslipa golvet eller detaljslipa i trånga hörn har vi maskinen du behöver. I vårt sortiment hittar du kraftfulla excenterslipmaskiner, praktiska hörnslipmaskiner, gedigna planslipmaskiner och multislipmaskiner. Oroar du dig för damm i ditt arbetsutrymme erbjuder vi slipmaskiner med eller utan dammsugarfunktion.

Med en excenterslip kan du slipa både plana och ojämna ytor. Den är perfekt för dig som letar efter ett verktyg som du kan slipa eller polera trä och metall med. Du kan också ta bort färg, rost och spackel med en excenterslipmaskin. Hörnslipmaskinen kan du använda när du behöver en slipmaskin för att nå in i trånga utrymmen. En multislipmaskin är optimal att använda för dig som behöver en allroundmaskin, den kan slipa och polera på svåråtkomliga ställen och små ytor. Är du ute efter en skonsam slipning är det en planslipmaskin som gäller. Den ger dig stora möjligheter till finslipning av olika typer av material.

Vet du inte redan vilken slip du behöver får du grundlig hjälp när du kommer in i byggvaruhuset. Hos oss hittar du välslipad personal som har koll på läget. Vi har dessutom bara rejäla varumärken – Bosch, Ryobi, Makita och DeWalt.