Snöslungor

Här hittar du vårt stora utbud av snöslungor. En snöslunga används för att röja snö från exempelvis trottoarer och uppfarter. Maskinen skottar rekordsnabbt utan att du anstränger dig, tvärtom är det ett nöje att köra maskinen. Dessutom blir resultatet snyggt och jämt. Med snöslungan kan du spara tid och energi. Det behöver inte heller kosta så mycket för att minska belastningen på din kropp, vi har prisvärda lösningar som spara både på dig och på miljön. Hos oss på K-rauta hittar du bra och testade snöslungor.

Ett tips när du köper snöslunga är att fundera på hur stor och avancerad maskin du behöver. Enstegsslunga eller tvåstegsslunga? Vilken typ av hjul håller måttet; kanske drivande styrning är att föredra? Måste maskinen ha belysning? Du skottar under den mörka vintern, så det vill du troligtvis ha. Vad är då ett prisvärt alternativ? I vår artikel Tre tips för att köpa snöslunga får du fler tips på vad du bör tänka på innan ditt köp. Om du är osäker på vilka reservdelar och tillbehör som är nödvändiga för dig är du alltid välkommen in till oss i byggvaruhuset. Vi står redo för att hjälpa dig att hitta rätt snöslunga ur vårt sortiment.

Vi vet att effekt och kvalitet är lika viktigt som att din snöslunga håller. Hos oss hittar du därför bara varumärken som tål grundliga tester – McCulloch, Stiga och MTD.

10 produkter
Sortera på: Varumärke Pris