Spolfolie Danfo Pacto Typ A 39M 04001

Artikelnummer: 500345939

EAN-kod: 7393171010903

Spolfolien från Danfo till Pacto. Pacto fungerar som en vanlig toalett – fast utan vatten. Spolningen sker istället med hjälp av en tunn folie som täcker toalettskålen. Avser en Kassett. Vid varje spolning kapslar spolfolien in avfallet och...

Förväntat lagersaldo

K-rauta Centrallager

0
  Pris 249:- 199:-

  Spolfolien från Danfo till Pacto. Pacto fungerar som en vanlig toalett – fast utan vatten. Spolningen sker istället med hjälp av en tunn folie som täcker toalettskålen. Avser en Kassett.
  Vid varje spolning kapslar spolfolien in avfallet och matar ned det i en avfallsbehållare under toaletten. Här samlas avfallet, förpackat i spolfolien. Avfallsbehållaren tömmer du själv med regelbundna mellanrum – och eftersom avfallet är inkapslat är tömningen både enkel och hygienisk.

  Spolfolien till Pacto finns i två utföranden. En som är gjord av polyeten och en som är ekologisk, gjord av majsstärkelse. Vid förbränning av spolfolien i polyeten bildas endast koldioxid och vatten.
  Spolfolien som är gjord av majsstärkelse är fullt biologiskt nedbrytbar och kan med fördel komposteras i en latrinkompost.

  Produktinformation

  Egenskap Värde
  Förpackningens nettovikt 1,3 kg
  Förpackningens dimensioner (djup, bredd, höjd) 55.0 x 15.0 x 3.0 cm