Sticksågar

Letar du efter en effektiv, ergonomisk och billig sticksåg? Då har du hittat rätt, här hittar du vårt stora sortiment av effektiva och smidiga sticksågar. Den populära sticksågen ger ett riktigt fint sågsnitt och lättstyrd kurvtagning, även när utrymmet är knappt. Med olika blad väljer du själv om du vill såga snabbt, kurvigt, i metall, plast eller trä.

När du köper sticksåg är ett bra tips att välja rätt typ av handtag. Har du något mindre händer eller jobbar under långa perioder och fattar olika typer av grepp är ett rakt handtag eller knopp att rekommendera. Då vill du nog också ha en pendelfunktion för ökad effekt. Modellerna med bygelhandtag är något billigare och lättare att styra, de är generellt ett bra alternativ för driftiga hemmafixare.

Vi vet att säkerhet och precision är lika viktigt som att maskinen är hållbar. Hos oss hittar du därför bara varumärken som tål grundliga tester – Bosch, DeWalt, Ryobi, Makita och Nutool. På K-rauta hittar du även de tillbehör som du kan behöva till din sticksåg, till exempel pålitliga sticksågsblad.

25 produkter
Sortera på: Varumärke Pris