CASCO

Tätmassa Casco Basic 300ml

Artikelnummer: 500336676

EAN-kod: 7311980133347

Används för tätning/spackling av fogar och springor t ex runt fönster, dörrar och väggar inomhus. En akrylbaserad tätmassa som är lätt att applicera för tätning och fogning i sten, trä, betong och puts m.m. För mindre springor max 5 mm.

i
Produkten finns i varuhus
Visa lagersaldoVisa lagersaldoByt varuhus

Visa lagersaldo

  Pris 19,95:- 15,96:- 66,50:- / l 53,20:- / l utan Sisu-klubben 29,95:- 23,96:- Kampanjen gäller till och med den 26.06.2017

  Används för tätning/spackling av fogar och springor t ex runt fönster, dörrar och väggar inomhus. En akrylbaserad tätmassa som är lätt att applicera för tätning och fogning i sten, trä, betong och puts m.m. För mindre springor max 5 mm. Användningsområde
  • Används för tätning/spackling av fogar och springor t ex runt fönster, dörrar och väggar inomhus.

  Bruksanvisning
  Casco Akryl Basic har mycket god vidhäftning mot alla rena och fasta ytor som aluminium, järn, trä, gips, PVC, tegel och betong.
  Förbehandling
  Ytorna måste vara rena, fasta och fria från damm, olja eller andra föroreningar. Trä som behandlats med impregneringsmedel måste torka minst 2 veckor före fogning.
  Applicering
  Applicering bör inte utföras vid temperaturer under +10°C och inte över 50 % relativ fuktighet. Casco Akryl Basic appliceras normalt med pistol. Spruta fogmassan så att den fyller ut fogen helt.
  Glättning
  Omedelbart efter appliceringen pressa massan i kontakt med sidorna så att vätningen mot ytorna blir fullständig. Släta därefter ut fogmassan med en fuktad fogpinne, spackel eller styv pensel.
  Rengöring
  Avlägsna överskottet av massan med vatten. Vatten används även till rengöring av verktyg.
  Underhåll
  Om fogytan är skadad men vidhäftningen bra, skär bort den skadade ytan och foga på nytt. Fogytan är slipbar efter 1-3 veckor. Om vidhäftningen är påverkad, avlägsna fogmassan helt, rengör och förbered fogen enligt instruktionerna under rubriken "Förarbete".
  TEKNISK DATA
  Typ: Akryllatex
  Färg: Gråvit NCS 0502-G50Y
  Konsistens: Tixotrop

  Produktinformation

  Egenskap Värde
  Förpackningens nettovikt 0,508 kg
  Förpackningens dimensioner (djup, bredd, höjd) 22.0 x 16.0 x 2.08 cm

  Se även