Textilgolv Cosy 10m² Beige 72

Artikelnummer: 501329041

EAN-kod: 7393561244666

En tjock och tät matta för Dig som önskar en mysig och ombonad miljö. Luggen är kraftig men ändå mjuk och varm att sätta ner fötterna i. Golvet ger en skön vardagslyx och passar i de flesta rum i hemmet. En tjock och tät matta...

i
Produkten finns i varuhus
Visa lagersaldoVisa lagersaldoByt varuhus

Visa lagersaldo

  Pris 2 290:- 1 832:- 229:- / m² 183:- / m²

  En tjock och tät matta för Dig som önskar en mysig och ombonad miljö. Luggen är kraftig men ändå mjuk och varm att sätta ner fötterna i. Golvet ger en skön vardagslyx och passar i de flesta rum i hemmet. En tjock och tät matta för Dig som önskar en mysig och ombonad miljö. Ett rum med populära Cosy ger ett varmt och mjukt mottagande. Ett textilt golv dämpar effektivt ljudet, ger en skön atmosfär och höjer trivselfaktorn. Luggen i ryakvalitet är kraftig, vilket gör den skön och varm att sätta ner fötterna i. Golvet ger en skön vardagslyx och passar i de flesta rum i hemmet. Finns i flera fina, jordnära färger.

  Ett klassiskt och tåligt golv som passar väl i kontoret, lekrummet, hobbyrummet etc. Att lägga det här golvet är ett enkelt sätt att helt förändra karaktären på ett rum. Dessutom till en låg kostnad. Mattan tål värmegolv och kan även läggas i källare. Strukturen är tät, stadig och öglad, vilket ger ett stilrent intryck. Golvet ger både en bra och ren rumsmiljö. Dessutom dämpar ett textil golv effektivt ljudet och ger en behaglig atmosfär. Finns i några väl utvalda basfärger.

  Textila heltäckningsmattor som finns i 3 kvaliteter och i ett flertal moderna färger. Mattorna är enkla att lägga in med dubbelhäftande tejp.

  Leverans:
  Frakt ingår i priset inom Sverige till port/tomtgräns med postadress på framkomlig väg, Leveranstiden är ca 2 veckor.

  Mått:
  10 m² - 4 m x 2,5 m

  Produktinformation

  Egenskap Värde
  Förpackningens dimensioner (djup, bredd, höjd) 400.0 x 25.0 x 25.0 cm
  Bredd i cm 400
  Höjd i cm 250
  Kollektion/Utgåva/Insamling COSY
  Färg Beige