Textilgolv Heltäckningsmatta Basic 10m² Beige 66

Artikelnummer: 501326332

Ett klassiskt och tåligt golv som passar väl i kontoret, lekrummet, hobbyrummet etc. Mattan tål värmegolv och kan även läggas i källare. Strukturen är tät, stadig och öglad, vilket ger ett stilrent intryck. Ett klassiskt och...

i
Produkten finns i varuhus
Visa lagersaldoVisa lagersaldoByt varuhus

Visa lagersaldo

  Pris 1 690:- 1 352:- 169:- / m² 135:- / m²

  Ett klassiskt och tåligt golv som passar väl i kontoret, lekrummet, hobbyrummet etc. Mattan tål värmegolv och kan även läggas i källare. Strukturen är tät, stadig och öglad, vilket ger ett stilrent intryck. Ett klassiskt och tåligt golv som passar väl i kontoret, lekrummet, hobbyrummet etc. Att lägga det här golvet är ett enkelt sätt att helt förändra karaktären på ett rum. Dessutom till en låg kostnad. Mattan tål värmegolv och kan även läggas i källare. Strukturen är tät, stadig och öglad, vilket ger ett stilrent intryck. Golvet ger både en bra och ren rumsmiljö. Dessutom dämpar ett textil golv effektivt ljudet och ger en behaglig atmosfär. Finns i några väl utvalda basfärger.

  Textila heltäckningsmattor som finns i 3 kvaliteter och i ett flertal moderna färger. Mattorna är enkla att lägga in med dubbelhäftande tejp.

  Leverans:
  Frakt ingår i priset inom Sverige till port/tomtgräns med postadress på framkomlig väg, Leveranstiden är ca 2 veckor.

  Mått:
  10 m² - 4 m x 2,5 m

  Produktinformation

  Egenskap Värde
  Förpackningens dimensioner (djup, bredd, höjd) 400.0 x 18.0 x 18.0 cm
  Material Textil
  Höjd i cm 250
  Bredd i cm 400
  Kollektion/Utgåva/Insamling BASIC
  Färg Beige