Textilgolv Heltäckningsmatta Home 10m² Antracit 97

Artikelnummer: 501329012

EAN-kod: 7393561244574

Ett modernt och komfortabelt textilgolv för Dig som uppskattar bekvämlighet och stil. Mattan ger en varm och ombonad känsla. Luggen är tät och mjuk, med en fantastisk lyster. Golvet passar fint i de flesta rum i hemmet. Ett...

i
Produkten finns i varuhus
Visa lagersaldoVisa lagersaldoByt varuhus

Visa lagersaldo

  Pris 2 190:- 1 752:- 219:- / m² 175:- / m²

  Ett modernt och komfortabelt textilgolv för Dig som uppskattar bekvämlighet och stil. Mattan ger en varm och ombonad känsla. Luggen är tät och mjuk, med en fantastisk lyster. Golvet passar fint i de flesta rum i hemmet. Ett klassiskt och tåligt golv som passar väl i kontoret, lekrummet, hobbyrummet etc. Att lägga det här golvet är ett enkelt sätt att helt förändra karaktären på ett rum. Dessutom till en låg kostnad. Mattan tål värmegolv och kan även läggas i källare. Strukturen är tät, stadig och öglad, vilket ger ett stilrent intryck. Golvet ger både en bra och ren rumsmiljö. Dessutom dämpar ett textil golv effektivt ljudet och ger en behaglig atmosfär. Finns i några väl utvalda basfärger.

  Textila heltäckningsmattor som finns i 3 kvaliteter och i ett flertal moderna färger. Mattorna är enkla att lägga in med dubbelhäftande tejp.

  Leverans:
  Frakt ingår i priset inom Sverige till port/tomtgräns med postadress på framkomlig väg, Leveranstiden är ca 2 veckor.

  Mått:
  10 m² - 4 m x 2,5 m

  Produktinformation

  Egenskap Värde
  Förpackningens dimensioner (djup, bredd, höjd) 400.0 x 19.0 x 19.0 cm
  Bredd i cm 400
  Höjd i cm 250
  Kollektion/Utgåva/Insamling HOME
  Färg Grå