Textilgolv Heltäckningsmatta Home 14 m² Grön 29

Artikelnummer: 501328282

EAN-kod: 7393561244529

Ett modernt och komfortabelt textilgolv för Dig som uppskattar bekvämlighet och stil. Mattan ger en varm och ombonad känsla. Luggen är tät och mjuk, med en fantastisk lyster. Golvet passar fint i de flesta rum i hemmet. ...

i
Produkten finns i varuhus
Visa lagersaldoVisa lagersaldoByt varuhus

Visa lagersaldo

  Pris 3 066:- 2 453:- 219:- / m² 175:- / m²

  Ett modernt och komfortabelt textilgolv för Dig som uppskattar bekvämlighet och stil. Mattan ger en varm och ombonad känsla. Luggen är tät och mjuk, med en fantastisk lyster. Golvet passar fint i de flesta rum i hemmet. Ett modernt och komfortabelt textilgolv för Dig som uppskattar bekvämlighet och stil. Mattan ger en varm och ombonad känsla. Luggen är tät och mjuk, med en fantastisk lyster. Hög glans och fin mjukhet är en stark trend som håller i sig, där Home svarar upp mot allas förväntan. Den finns i ett brett spektra av finstämda färger. Golvet passar fint i de flesta rum i hemmet. Med sin elegans är den rena drömmen i sovrummet eller vardagsrummet.

  Textila heltäckningsmattor som finns i 3 kvaliteter och i ett flertal moderna färger. Mattorna är enkla att lägga in med dubbelhäftande tejp.

  Leverans:
  Frakt ingår i priset inom Sverige till port/tomtgräns med postadress på framkomlig väg, Leveranstiden är ca 2 veckor.

  Mått:
  14 m² - 4 m x 3,5 m

  Produktinformation

  Egenskap Värde
  Förpackningens dimensioner (djup, bredd, höjd) 400.0 x 22.0 x 22.0 cm
  Färg Grön
  Kollektion/Utgåva/Insamling HOME
  Höjd i cm 350
  Bredd i cm 400