Tigersågar

På K-rauta hittar du starka tigersågar som tål rejäla tag. Tigersågen används oftast för demolering och rivningar. Men verktyget har en rad användningsområden och branschens bästa snickare och rörmokare använder sig flitigt av tigersågen. Vi har lättanvända tigersågar för ditt projekt, oavsett om du ska såga i plast, trä, metall, stål eller igenom en hel tegelvägg. I våra byggvaruhus hjälper vi dig så klart att välja ett blad som håller riktigt länge för dina projekt.

Välj alltid ditt verktyg efter dina behov. Ett tips är att om du köper en batteridriven tigersåg vill du veta att den orkar mycket på en laddning. Det blir extra viktigt om du ska ut under långa perioder och såga till exempel träd och gren. Håll dessutom utkik för reglerbar hastighet, pendling och spärrknapp för konstant sågning – sådant som gör jobbet roligt.

Vi vet att trygghet och noggrannhet är lika viktigt som att detta ultimata rivningsverktyg är hållbart. Hos oss hittar du därför varumärken som tål grundliga tester – Bosch, DeWalt, Ryobi och Makita.

7 produkter
Sortera på: Varumärke Pris