Planera din renovering eller ditt byggprojekt

Finns i varuhusen Eskilstuna, Järfälla, Kungens Kurva, Linköping, Mölndal, Täby, Umeå och Uppsala

Om du planerar eller är mitt inne i ett renoverings- eller byggprojekt och behöver expertråd eller hjälp med materialval finns våra projektplanerare för dig. De hjälper dig att planera ditt byggprojekt och kan rita upp till exempel ditt nya badrum, kök eller förvaring. De kan även hjälpa dig med att beräkna åtgång av material eller ge dig en offert på hela kostnaden för ditt byggprojekt. Projektplaneraren är din kontaktperson med stor kompetens inom en rad renoverings- och byggprojekt men har också tillgång till en stab av kollegor med djupare kompetens inom specifika områden, om det behövs.

Tjänsten är kostnadsfri och du kan boka tid här direkt via vårt digitala bokningssystem. Du ser i systemet vilka tider som finns tillgängliga hos din projektplanerare. 

Mötet med projektplaneraren

Ett bollplank

Med projektplaneraren får du din alldeles egna kontaktperson och bollplank från projektets start. Du kan diskutera olika lösningar och idéer eller få svar på dina frågor. Projektplaneraren kan också bistå med vidare stöd under projekttiden och hjälpa dig med smarta tips under byggets gång.

Sortiment och produktkunskap

I våra varuhus finns ungefär 15.000 produkter i lager men det finns oändligt många fler som kan beställas, utifrån dina behov och önskemål. Projektplaneraren ser till att rätt varor i rätt mängd beställs till dig, att hämta i varuhuset eller med frakt direkt till projektplatsen.

Projektkonto – mer rabatt desto mer du handlar

För dig som söker en smidig betallösning eller vet att ditt/dina projekt kommer att pågå under en längre tid kan det vara en idé att ansöka om ett projektkonto. Som projektkund kan du få upp till 15 % rabatt på allt du handlar hos oss även efter att ditt projekt har färdigställts. Om du vill ha mer information, kan Projektplaneraren berätta mer om hur det fungerar och hjälper dig med din ansökan.

Kunskap som ger trygghet

Projektplaneraren har god kännedom om aktuella byggbestämmelser, vilka arbeten som måste utföras av fackman, när det krävs bygglov eller konstruktionsritning. Du kan känna dig helt trygg med de råd du får av vår projektplanerare som är kunnig inom gällande byggnormer.