Trädgårdsmöbler

Här finner du trädgårdsmöbler och utomhusmöbler av olika slag. En hammock tillför en lyxig komfort där du kan tillbringa tid med någon, eller bara gunga dig till sömns med en bok i handen. Paviljongen gör att du lugnt kan sitta kvar och koncentrera dig på att umgås med dina gäster i din trädgård utan att behöva oroa dig för en eventuell regnskur. Under soliga dagar kan ett parasoll i en trivsam färg vara ett bra val.

Se vad vi har som kan tänkas passa dig, produkter som balkongmöbler och balkongset, barmöbler, dynlådor, solstolar eller hängmattor. Vi erbjuder snygga trädgårdsmöbler i ett flertal olika material, till exempel konstrotting, plast eller metall.

Vi har prisvärda produkter som gör trädgårdsvistelsen lite mysigare. Hos oss hittar du prisvärda produkter som gör trädgårdsvistelsen lite mysigare. Vare sig du vill ha trädgårdsmöbler till din trädgård eller till din härliga balkong har vi både stora och små lösningar. Funktionella möbler med hög komfort som dessutom är snygga. För att skydda dina trädgårdsmöbler från väder och vind är det en god idé att köpa till skyddsöverdrag och regnskydd så att du kan njuta av möblerna flera säsonger. Välkommen till K-rauta, ett byggvaruhus som satsar på kvalitet till ett bra pris.

128 produkter
Sortera på: Varumärke Pris