ESSVE

Trallskruv Essve 4,2X42mm 250-Pack

Artikelnummer: 501098155

EAN-kod: 7317761124450

ESSVE Konstruktionsskruv ET-T är avsedd för sammanfogning av virkesdelar, konstruktionsvirke, limträ mm inomhus och utomhus. Vid montage av ESSVE ET-T konstruktionsskruv utomhus så skall virket vara torrt och frost fritt. ...

i
Produkten finns i varuhus
Visa lagersaldoVisa lagersaldoByt varuhus

Visa lagersaldo

  Pris 299:- 239:- 1,20:- / st. 0,96:- / st.

  ESSVE Konstruktionsskruv ET-T är avsedd för sammanfogning av virkesdelar, konstruktionsvirke, limträ mm inomhus och utomhus. Vid montage av ESSVE ET-T konstruktionsskruv utomhus så skall virket vara torrt och frost fritt. Essve Trallskruv Classic är avsedd för montering av staket och trallvirke etc, mot träregel utomhus. För mycket utsatt miljö som t.ex. marin miljö, poolområden mm rekommenderas alltid trallskruv av rostfri kvalitet.

  OBS! Vid montage av teakliknande trallvirke som t.ex. Cumaru, Kirai m.fl samt Sibirisk lärk rekommenderas alltid trallskruv av rostfri kvalitet, samt förborrning.
  Beskrivning

  Skruven är tillverkad av härdat stål med CorrSeal ytbehandling eller av Rostfritt stål A2. Den är försedd med ett fiberskär i spetsen. Detta innebär ett mycket lågt iskruvnings moment samt minimerar sprickbildning. Huvudet är försett med 4 st skärande rillor som försänker skruven och lämnar en slät yta utan sprickor. Den är försedd med TX-fäste/bits, TX20.
  Montering

  Rekommenderat varvtal: 1100 - 2200/min.

  Produktinformation

  Egenskap Värde
  Förpackningens nettovikt 0,614 kg
  Förpackningens dimensioner (djup, bredd, höjd) 13.0 x 9.0 x 8.0 cm