K-rauta + Tiptapp

Behöver du hjälp att bli av med bråtet som blev över från din renovering? Eller få hem ditt senaste shoppingfynd? Just nu får du som är eller blir medlem i Sisu-klubben 200 kr att Tiptappa för. Läs mer om Tiptapp och ladda ner appen här: tiptapp.com Läs mer om alla förmåner du får i Sisu-klubben och bli medlem med ett klick här: Sisu-klubben

K-rauta Järfälla

Du hittar oss i Stockholm längs E18 vid avfarten Stäket (152), granne med McDonalds och Hemköp. Åker du kommunalt så tar du pendeln till Kallhälls station, sedan buss 560 mot Upplands Väsby. Varuhuset i Järfälla är nu påväg att bli ett av de modernaste K-rauta varuhusen i Sverige i och med en ombyggnation. Här har vi det breda sortimentet som uppskattas av både proffs och hemmafixare. Här ser vi till att du lyckas med alla dina projekt. Välkommen in till oss på K-rauta Järfälla i Stockholm, Uppland.

kundservice@k-rauta.se | 08-5880 09 00

Adress

Sociala Medier

Skarprättarvägen 26 Facebook
176 77 Järfälla Google+
Sverige

Öppettider

Vardagar: 06.30 - 20.00
Lördag: 09.00 - 18.00
Söndag: 09.00 - 18.00

Avvikande Öppettider

6 januari Trettondag jul Söndagsöppet
29 mars Skärtorsdag Vardagsöppet
30 mars Långfredag Söndagsöppet
31 mars Påskafton Lördagsöppet
1 april Påskdagen Söndagsöppet
2 april Annandag påsk Söndagsöppet
30 april Valborgsmässoafton Söndagsöppet
1 maj Första maj Söndagsöppet
10 maj Kristi himmelsfärd Söndagsöppet
19 maj Pingstafton Lördagsöppet
20 maj Pingstdagen Söndagsöppet
6 juni Nationaldagen Söndagsöppet
22 juni Midsommarafton 9.00-14.00
23 juni Midsommardagen Stängt
2 november Alla helgons afton Vardagsöppet
3 november Alla helgons dag Söndagsöppet
13 december Lucia Vardagsöppet
24 december Julafton Stängt
25 december Juldagen Stängt
26 december Annandag jul Söndagsöppet
31 december Nyårsafton 10.00-15.00

Läs vad våra kunder tycker om oss:

Du är alltid välkommen att fynda hem- och byggvaror till bra rabatt hos oss. Här hittar du alla produkter på kampanj i byggvaruhuset i Järfälla just nu.

Planera din renovering eller ditt byggprojekt

Om du planerar eller är mitt inne i ett renoverings- eller byggprojekt och behöver expertråd eller hjälp med materialval finns våra Projektplanerare för dig. De hjälper dig att planera ditt byggprojekt och kan rita upp till exempel ditt nya badrum, kök eller förvaring.

Byggprodukter av rejäl kvalitet till rätt pris

Hos oss på K-rauta Järfälla i Stockholm hittar du produkter och tjänster inom arbetskläder och personskydd, bastu, byggmaterial, fritid och utemiljö, fönster och dörrar, hand- och elverktyg, kök och inredning, VVS och avlopp, trädgårdsskötsel, värme och kyla, badrum, bil och båt, el och belysning, färg och måleri, samt golv och kakel. Du vet väl även att du kan köpa direkt i vår e-handel på K-rauta.se, och sedan hämta upp varorna i ditt varuhus när det passar dig? Ta en titt!

Hos byggvaruhuset i Järfälla kan du även låna släp (öppna släpvagnar och skåpvagnar), gratis för alla Sisu-klubbsmedlemmar.