GUSTAVSBERG

Vattenutkastare Gustavsberg Fryssäker 40 cm

Artikelnummer: 500356326

EAN-kod: 7393792220408

Vattenutkastare Gustavsberg är en utomhuskran som är fryssäker och med typgodkänd backventil för dricksvatten. Med ett självdränerande överstycke - fryssäker även om slang är ansluten. Max väggtjocklek 400 mm. Självdränerande...

i
Produkten finns i varuhus
Visa lagersaldoVisa lagersaldoByt varuhus

Visa lagersaldo

  Pris 595:- 476:-

  Vattenutkastare Gustavsberg är en utomhuskran som är fryssäker och med typgodkänd backventil för dricksvatten. Med ett självdränerande överstycke - fryssäker även om slang är ansluten. Max väggtjocklek 400 mm. Självdränerande utomhuskranar är en smart lösning. När du stänger av den tömmer den själv vatten ur röret i väggen. Du slipper riskera kostsamma vattenskador.

  Dricksvatten är enligt livsmedelslagstiftningen klassat som livsmedel. Dricksvatten i ett ledningssystem måste därför på samma sätt som andra livsmedel skyddas mot förorening. Vid oriktigt utförda installationer finns risk för att förorenat vatten eller andra vätskor kan tränga in i ledningssystemet, till exempel genom blandare. Blandare måste därför monteras på ett korrekt sätt och i vissa installationsfall kompletteras med särskilda skydd mot återströmning. vårgård blandare har detta skydd.

  Kategori:
  1

  Vätska:
  Vatten avsett för konsumtion och som kommer direkt från ett ledningssystem för dricksvatten.

  Exempel på vätska i kategorin:
  Dricksvatten

  Produktinformation

  Egenskap Värde
  Förpackningens nettovikt 0,82 kg
  Förpackningens dimensioner (djup, bredd, höjd) 57.5 x 12.5 x 6.5 cm
  Färg Krom