Vi hjälper dig från start till klart – med badrummet

Är det en mardröm att renovera badrum eller är det mest snack? Hur ser det egentligen ut med certifikat och sånt? Och måste allting alltid kaklas vitt? Att ställa frågor är A och O inför en renovering - och lika viktigt är det att få rätt svar. Vi hjälper dig med resan mot ditt nya badrum.

Hitta din stil

Genom att utgå från dig själv och din stil, och sedan försöka kombinera det med en inredning som även fungerar över tid - får du ett badrum som känns både modernt och personligt i många år framöver. Här hittar du tips på hur du kan inreda ditt badrum.

25405 Noro

Lightrenovering: Renovera badrummet på minimal budget

Det går att skapa stor förändring i badrummet med små medel, det gäller bara att fokusera på rätt saker. Här tipsar vi om hur du lyfter ditt badrum till oanade höjder billigt.

Läs mer
bathroom

Badrumsrenovering i 9 steg

Att bygga ett nytt badrum är ett viktigt projekt. Alla vill vi ha ett snyggt och fräscht badrum. Gärna ett som håller länge också. Därför är det viktigt att göra det hela rätt från början.

Läs mer
Modernt och arkitektritat 800x800

Få badrummet att kännas modernt och arkitektritat

Inred badrummet modernt men med personlig touch för att få ett arkitektritat och exklusivt intryck. Här är de faktorer du bör överväga för att ditt badrum ska kännas modernt.

Läs mer
stolt badrum mobil

Badrummet – ett rum att vara stolt över

Badrummet är inte längre bara ett utrymme där vi gör oss rena. Det är också platsen för en stunds avkoppling och ett rum som blir mer och mer personligt.

Läs mer

Vi hjälper dig

Finansiering

Ibland kan det vara skönt att inte ta hela kostnaden på en gång. Med delbetalning från Ecster betalar du alltid i en takt som passar dig. Välkommen in till något av våra varuhus så hjälper vi dig.

Läs mer om finansiering

Projektplanerare

Det kan vara ganska skönt att ha en kunnig partner att bolla med när man ska fixa och renovera hemma – någon som kan hjälpa till från start till klart, eller bara komma med lite tips och råd.

Läs mer om projektplanerare

Lånesläp

Ska du transportera hem större produkter? Hos oss kan du låna släpvagn, de tre första timmarna är gratis för alla SISU-medlemmar. Därefter kostar det endast 79 kr per påbörjad timme.

Läs mer om lånesläp

Projektplanerare

Det kan vara ganska skönt att ha en kunnig partner att bolla med när man ska fixa och renovera hemma – någon som kan hjälpa till från start till klart, eller bara komma med lite tips och råd.

Boka tid

Projektplanerare