K-Rauta-hero-banner

Black Friday 2022 hos K-Rauta

Vi kommer ladda upp med riktigt bra Black Friday-erbjudanden hos K-Rauta - både online och i våra varuhus runt om i landet- och vi laddar för erbjudanden under hela Black Week.

När börjar Black Friday och Black Week hos K-Rauta?

Vi kommer ladda upp med riktigt bra Black Friday-erbjudanden - både online och i våra varuhus runt om i landet, och vi kommer hålla igång under hela Black Week. Från den 21 november hittar massor av fantastiska erbjudanden på den här sidan från flera av våra riktigt populära produktkategorier. Så oavsett om du är ute efter verktyg, något för badrum & bastu, grillgrejer eller någon sak för vinterns trädgård & fritid för att ha det mysigt ute innan jul – så kommer du hitta lockande kampanjvaror här.

Black Friday i K-Rautas varuhus

Alla våra varuhus kommer delta i Black Week och Black Friday. För att vara säker på att få din vara kan du beställa direkt från nätbutiken och välja uthämtning i din närmaste butik. Då slipper du oroa dig för att just den produkten tagit slut eller känna stress inför ditt besök i varuhuset. Här hittar du K-Rauta varuhusens adresser och öppettider, så du i förväg kan planera ditt besök i lugn och ro i förväg.

Vad är Black Friday?

Black Friday är från början en amerikansk shoppingdag som inträffade på fredagen efter Thanksgiving. Denna lediga helgdag blev startskottet för många amerikaner inför julhandeln, och butiker i USA laddade med kraftigt prissänkta produkter för att får sälja så mycket som möjligt till de shoppingsugna. Black Friday har vuxit till den absolut största shoppingdagen i USA, och människor kan köa i timmar för att komma in i en butik som de första besökarna att fynda till attraktiva kampanjpriser innan rea-hyllorna blivit utplockade av andra.

När inträffar Black Friday 2022?

Black Friday inträffar alltid sista fredagen i november, vilket i USA är dagen efter Thanksgiving. Det innebär egentligen i praktiken vid midnatt sista torsdagen i november, för det är då rean startar online och även många fysiska butiker slår upp dörrarna. Under 2022 infaller Black Friday den 25 november. Varför inte ta lite kompledigt och besöka K-Rauta för en minnesvärd shoppingdag?

Bli medlem och förbered dig för att fynda på Black Friday

Om du är medlem i K-Rautas kundklubb K-Rauta Plus, så har du en rad fördelar som kund. Du kommer få information direkt när vi släpper våra Black Friday-erbjudanden till exempel. Gå med i klubben redan och säkra att du inte missar några deals. Det är helt kostnadsfritt. Anmäl dig här och få fördelarna.

Fördelar som medlem

• Poäng på alla köp!

• Unika kampanjerbjudanden

• Rabatt på ett bassortiment

• Förtur på vissa reor

• 90 dagars öppet köp (30 dagar extra)

• Kostnadsfri sågservice

• Lån av släp kostnadsfritt för att köra hem varor

• Inbjudan till speciella klubbhelger

Vi har ofta kampanjpriser och erbjudande så titta gärna redan nu på populära kategorier som Erbjudande, & kampanjer, Trädgård & Fritid, Badrum & bastu, Inredning, Grillar & Rökar, Utomhuspool & Spa och Elverktyg.