Julklappstips för perfekta gåvor

Vad ska du gömma under granen i år? Vi har samlat julklappstipsen som du kan skämma bort någon i din närhet med eller varför inte dig själv. Hitta något för alla.

Lys upp i mörkret! 

Populära eldstäder Se fler

K-Rauta-hero-banner

En riktigt bra julklapp!

Ge bort en renovering i jul. Det enda du behöver göra är att ladda ned en PDF där du själv fyller i vilken renovering och vilket belopp du vill ge bort. Skriv ut och så har du din present klar. Beloppet betalar du sedan i kassan i ditt varuhus.

För livsnjutaren 

Banner 876x640 Depalma

Kläder som tål tuffa tag

Arbetskläder måste hålla för tuffa tag, vara bekväma och ha bra funktionalitet. Vi har kläderna för både proffs och hobbysnickaren.

Du hittar dem här
Banner 876x640 Brandsläckare

Tryggt & säkert

Här hittar du allt som behövs för ditt hem med brandsläckare, släckspray, dörrspärrar och mycket mer.

Säkra upp ditt hem

För hemmafixaren

För matentusiasten 

K-Rauta-hero-banner

Den perfekta klappen till alla drömmare

Förnya med färg - fyra kreativa färgprojekt

Läs mer

DIY – 4 enkla julpyssel

Se projekten

Få mer i K-Rauta Plus

Här är julklappstipsen för 2023

Det går så klart att köpa nästan vad som helst som julklapp. Men vi på K-Rauta förespråkar gärna sånt som finns kvar lång tid efter julen, sånt man kan ha nytta av på riktigt och sånt som sätter guldkant på livet och vardagen. Istället för att ge bort en panikartad nödlösning i form av en konstig kryddad olivolja, gräsliga tofflor eller mystiskt mönstrad slips som ska vara ”skojig” – spana in våra julklappstips här.

Julklappstips för perfekta gåvor

Ibland vill man ge något speciellt, men det man hittat känns för dyrt. Glöm inte att man kan köpa en julklapp till flera och även gå ihop för att köpa saker tillsammans när man upptäckt den perfekta gåvan. Titta gärna på våra julklappstips för par. Där finns många idéer på saker du kan köpa till flera personer samtidigt, så du slipper jaga något till varje individ. Julshopping ska kännas roligt, och när man lyckas ge bort något riktigt bra känns det varmt i hjärtat!

Vi har julklappstips för alla

Lider du av familj, släkt och vänner som “inte önskar sig någonting” och påstår att de “har allt de behöver”? Ta det lugnt. Vi ska försöka hjälpa dig med några väl valda julklappstips. Om du ska köpa till barn, så titta på våra julklappstips speciellt för barn – allt från smarta lightstrips för att skapa en cool gaming-hörna till en färgglad rutchkana. Ska du köpa till en vuxen, så titta gärna på våra julklappstips till mamma eller pappa – de funkar så klart lika bra om de du köper till vuxna som inte är föräldrar. Där hittar du allt från riktigt prisvärda verktygspaket från Ryobi till presentkort för en framtida renovering. Kanske blir presentkortet omvandlat till snygga akustikpaneler, ett nytt golv eller nya tapeter i sovrummet i vår?

Julklappstips ur kundernas favoriter 2023

Varför uppfinna hjulet igen? Ta en titt på det som våra kunder shoppade mest under hela detta år. Förmodligen ligger det något i att så många till exempel valde att köpa en pizzaugn i år - en pizzaugn som värms upp på 15 minuter, gräddar en pizza på två minuter och gör pizzor som smakar lika gott som hos pizzabagaren. Varför köpte så många ett spa eller pool som det uppblåsbara spa:t Super Camaro, där du kan bubbelbada både varma sommarkvällar och när det är -30 grader ute? Här hittar du julklappar som vi tror kan bli väldigt uppskattade och dessutom ofta sådana du kan njuta av länge tillsammans med vänner och familj.

Julklappstips: ge bort något oväntat

Inget fel med småelektronik, men locktänger och kaffebryggare i julklapp är föga överraskande. Varför inte ge bort en öppen spis från Cambridge att njuta av redan i mellandagarna eller något från Muurrikka till skidturen när ni ska ut på vinterisen? Och man behöver inte fastna i vintertankar bara för att det är jul, för snart är det vår! Det kan bli en härligt överraskning att få ett litet växthus, en liten paviljong eller partytält eller den där perfekta utemöbeln till vårsolen!

Vi hittade 45 produkter som matchade din sökning

Produkter
45